nešto se sitno radilo, ali ne ide po planu. Kako sam ipak htio projekt dovesti do nekog kraja, selektor ulaza je (zasad) otpao. Spojit ću samo jedan ulaz na buffer (ako i to bude išlo - nastavak slijedi):
Dakle, prikazan je sad neki planirani raspored konektora, a na pločici buffera je vidljivo i zašto (dakle da se sve sprovede koliko toliko uredno). Uvodnica za kabel je planirana po sredini.
Dakle, uvodnica bi išla u donjoj zoni (plan je bio 220V provući ispod pločice bufera), ostali konektori u gornjoj zoni. Uvodnicu ovu sad nisam bušio, 16mm je promjera, mora bit i neka malo manjeg promjera za ovo par Ampera što meni treba

Naravno, kad je izbušeno, vidio sam da radi dimenzija profila neće biti baš najlakše polemiti konektore (ali to me sad najmanje brine):
Ono što je problem što je ova pločica bufera - ogromna (imao sam i originalnu, s diyaudio foruma, ali sam je negdje posijao (tražim je već par mjeseci

Kad se tu ubaci cigla od laptopa tu više nema mjesta:
Odnosno, sve će biti poprilično utijesno.
Dva su glavna problema:
1. trebam onaj "mickey mouse" konektor za ciglu od laptopa - pod kutem od 90 stupnjeva. ako stavim ovaj ravni (normalni-dugački) gubim puno prostora. Dakle, ako netko ima 2 komada - molim javite. Alternativa kojoj zasad nisam sklon (kosi se sa pravilima struke i zdravim razumom je da stavim stopice na pinove konektora na cigli laptopa i time sam riješio taj problem i stvorio X potencijalnih drugih.
Druga je "alternativa" stavljanje ispravljača poprečno, čime dobivam nešto prostora i dodatni kaos po pitanju kablovinja, što je zadnja solucija (ok, aljkavo izveden rad je zadnja solucija, ako bi nešto takvo dolazilo u obzir).
2. da bi bufer stao u ono, relativno nisko kućište, a da bi 220V kabel prošao ispod, trebam dva kondenzatora 10-15000 uF/25-35V (kapacitet nije kritičan, može i manji i veći od preporučenog) ali da su mrvu niži/zdepastiji, vidi se pozicija na pločici gdje idu. Ovi koje imam su na 40V i kad dignem pločicu na 7-10mm distanci + kondenzator = nema stavljanja poklopca.
Zasad toliko.