I još jedna molba, pročitajte pažljivo par zadnjih postova Edisona i Ilimzna, vrijedi...

Edison je napisao/la:Nemojte misliti da ja ovdje branim forumasa elvisa ili njegov stav. Niti mi je namjera, niti ga treba braniti, mislim da on to bez problema moze i sam. Branim samo pravo svakoga na vlastito misljenje.
elvis je napisao/la:
Ukoliko je pak primarni cilj druženje i kolekcionarski pristup problematici, onda OK, donekle ima smisla.
elvis je napisao/la: Što se tiče Bačko sapunice.... Ovim putem se ispričavam svim članovima foruma što su neka naša privatna neslaganja izašla na vidjelo putem foruma. Obzirom da to više nije tajna, biti ću transparentan u sažetom pojašnjenju koje ne morate čitati ukoliko vas to ne zanima (jednostavno preskočite ovaj pasos). Osobno sam znači na bačkovoj crnoj listi po tri osnova (bar koliko ja mislim da znam), a ishodište neslaganja je dakako drag nam hobi, pa evo redom: 1.) Prije jedno godinu-dvije nisam se složio sa tvrdnjom da je njegov audio sustav izvrstan, stava sam da je tek prosječan stereotip, 02.) U nekakvoj nebitnoj raspravi na forumu (na istu temu) optužen sam da ne držim stranu "južnjaka" (gdje geografski pripadam) već da sam se priklonio "sjevernjačkoj" strani ??, a nakon što sam u PM-u proglašen "jadnikom koji ne izlazi iz radionice" uzvratio sam neprimjereno grubo sa epitetom "Ronaldinjo" (malo izmijenite slova). Nakon toga sam "lijepo zamoljen" od strane Bačka da ga zaobilazim minimalno 20 metara kada ga vidim negdje u javnosti, jer bi mogao dobiti sočnu pljusku, na što sam ja (rado) pristao. Ovo je znači čista glupost velike djece (mene i njega), pa neka ova glupost posluži za primjer drugima kako ne bi slučajno napravili isto oko potpuno nebitnog razloga. No ja sam prilično optimističan jer sam uvjeren da ćemo prije ili kasnije Bačko i ja zalomiti u nekakvoj birtiji i uz Bogom danu Karlovačku biru grohotom se smijati našoj gluposti. Znam da će Bako ovo proglasiti nemogućom misijom, no vrijeme liječi sve, pa i ovakve svinjarije. U možebitnom slučaju daljnjih "pripetavanja" Bačka i mene na ovom forumu, zanemarite, preskočite, čitajte pametnije stvari.
Obećavam da više neću postati na temu možebitnog VF-a, ali zadržavam stav o nepotrebnosti istog. Družite se i ne svađajte se ako se ne slažete u svemu.
Pozdrav, Elvis
Još jednom isprika
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.