Kamen je nekakav eruptivac, mislim da je Južna Afrika u pitanju. Davno, davno, naručio kod lokalnog kamenoklesara (nadgrobni spomenici i slično). Vjerojatno mu je bilo čudno čemu rupa u sredini (cca 20mm) i na uglu (cca 40mm)
Čahura ležaja je od bronce i to crveni lijev ili manganska bronca (ne sjećam se više). Napravio prijatelj preciznim bušenjem tako da je unutrašnji promjer 10 mm. Napravljeno u tvornici za koju se ne smiju iznositi pojedinosti (vojna tajna

)
Prva osovina i prvi tanjur su malo flaksali pa nisam bio zadovoljan. Zato sam napravio drugu osovinu (dimenzija dolje na nacrtu) i novi tanjur od poliamida. Vanjski promjer tanjura je 305 mm, visina 50 mm, a zadnjih 5 mm je pod kutem od 45° kako bi se mogla skidati ploča. Na tanjur je stavljen mat promjera 295 mm od akrilnog stakla (perspex) s Ebaya. Nakon što je osovina istokarena od otvrdnutog čelika (ne treba neka ultimativna tvrdoća, važnije da se može kvalitetno obrađivati) na predviđenu tolerancu, u kućnoj doradi brušenjem je upasovana u čahuru.
Način montaže ručke vidljiv je iz fotografije s time da treba napomenuti da donja ploča ima ekscentričnu rupu tako da se može uštimavati pivot to spindle udaljenost. Vijcima se mijenja udaljenost od donje do gornje ploče i time regulira visina ručke (tri vijka). Preko komada gume zalijepljena je za kamen.
Ramen koji koristim je od Project-ovih gramofona. Motor je Philips sinhroni 220VAC/50Hz/250 RPM što je isto kao i ekvivalentni Airpax ili Premotec. Regulacija za njega ne treba osim onih kondezatora što idu po datasheetu. Ja sam uradio Rega-inu elektroniku koja nešto snižava napon i smanjuje vibracije. Adaptacija brzine prema promjeru tanjura osigurana je izradom remenice promjera koji se izračuna iz odnosa brzina. Imam negdje nacrt pa ako ti zatreba potražiti ću s time da sam pogriješio u cca 0,1 mm što je kasnije ručnim brušenjem uštimano. Ali to ovisi i o promjeru remena... Vanjsko kućište motora je čelična cijev s navarenim poklopcem, istokareno, djelo našeg forumaša Mulina. Za pokretanje gramofona nužno je ručno zavrtiti tanjur dok motor ne uhvati brzinu. To je uobičajeno za sinhrone motore.
Eto ukratko, uvažavajući tvoje predznanje, a ako treba neki detalj pojasniti tu sam...

- 1osovina.jpg (11.09 KiB) Pogledano 9935 put/a.

- 1gram3.jpg (61.21 KiB) Pogledano 9935 put/a.