Dean je napisao/la:Koji Vam je taj Schultz? Jel to neko kodno ime za Cia-inog agenta?
Prije će bit' iz Gestapoa....

Dean je napisao/la:Koji Vam je taj Schultz? Jel to neko kodno ime za Cia-inog agenta?
harkonen je napisao/la:
Ako pak ne bude nikog raspoloživog, Dean je obećao gitarski concertino s naslovom :
"Moji šegrti Štefovi - Lukather i Vai"
harkonen je napisao/la:Nažalost, ipak dečki (i Hana Hegedušić) iz Varaždina nisu potvrdili nastup zbog već preuzete gaže isti vikend,
morat ću hitno potražiti nešto drugo, ali isto kvalitetno, kako stvari stoje, bude povoljnije, a time i cijena majice pada....
sada je već na 60kn, jer su trenutno mlađi jazzeri u pitanju. Jeftniji, mlađi, a time i s više volje za sviranje.
Ako pak ne bude nikog raspoloživog, Dean je obećao gitarski concertino s naslovom :
"Moji šegrti Štefovi - Lukather i Vai"
Edison je napisao/la:Ja sam uvijek za koncert, no mozda njime gubimo najbolji dio vremena za druzenje i slusanje nasih kantica? U subotu navecer ce nas najvise biti na okupu, a i najbolja je atmosfera... A treba se "zagrijati" i za "DHT kratki film"... Koncert sve to nekako prekine, i malo pomakne u noc... Mislim, bit ce predavanja, okruglih stolova, slusanja, prespajanja, upoznavanja... vikend nije bas toliko dugacak...
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.