@Nino
Opa, znači i ti dolaziš, ja mislim da te nisam vidio na popisu ili se varam?
magis_audio je napisao/la:..... nekako dovabiti na TF... on bi tek imao što za pokazati, zar ne Zorane?
Khadgar2007 je napisao/la:@Nino
zbotic je napisao/la:Ne se ljutit."Mali" ima znanje i neograničeni budget tako da praktički i nije u "konkurenciji".
Btw što se tiče dolaska, za mene je u ovom tenutku put u Bjelovar neizvediva zadaća iz prostog razloga što sam se godinama navozao automobilom da sada samo idem pješice, a do Bjelovara tako ne mogu.Možda me u zadnji sekund i put dovede, ali ne želim se najavljivati i biti u obavezi pa kako mi bude ako ipak krenem. Mogao bi uzeti godišnji pa biciklom. Bumo videli.
NINO.S je napisao/la:Khadgar2007 je napisao/la:@Nino
Pa normalno da dolazim to se ne propusta![]()
nisam se prijavio jer kompa Marinko jos nije siguran
zbotic je napisao/la:Ne se ljutit."Mali" ima znanje i neograničeni budget tako da praktički i nije u "konkurenciji".
Btw što se tiče dolaska, za mene je u ovom tenutku put u Bjelovar neizvediva zadaća iz prostog razloga što sam se godinama navozao automobilom da sada samo idem pješice, a do Bjelovara tako ne mogu.Možda me u zadnji sekund i put dovede, ali ne želim se najavljivati i biti u obavezi pa kako mi bude ako ipak krenem. Mogao bi uzeti godišnji pa biciklom. Bumo videli.
harkonen je napisao/la:Za razliku od nas "ostalih" koji nemamo što za pokazati? Ha? Haaa?![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.