Pisao pola sata post i nestao...kriva tipka. Uvijek me ljuti kad to napravim, pa ću samo kratko. Da ne nestane opet.
Ovdje je rez u području ženskih formanata (muška je populacija posebno osjetljiva na tu frekvenciju

), prilično visoko i taman tu gdje su nam ušesa prilično osjetljiva na fazne neusklađenosti, rupe u karakteristici ili interferencije, ne sumnjam da ćete to odraditi, samo sam htio spomenuti kao specifičan moment.
Kako će i u interkonektima biti oko 100njak pf (koliko sam razumio, namjera je staviti monoblokove do kutija), ja bi išao sa sljedilom i prije (odvojiti signal za svaki filter) i poslije filtera (ako je u lineu - to se podrazumjeva) , no gdje god on fizički bio, to je ustvari nebitno. Svakako bi razmislio i o master volume atenuaciji, kao i pojedinačnom kanalu, jer omjere HF-LF u zavisnosti od svakodnevne glasnoće, neujednačene osjetljivosti drivera, čupavih i manje čupavih apsorbera u prostoru itd...
će trebati svakako posebno podesiti.
Usput, za friške imaoce Fostexa - razmisliti kako zvuči kad mu se na ovaj način "olakša" reprodukcija ispod npr. 100Hz?
I'm too old for this s...