Triode festival 2012 - lokacija i organizacijaaaaaaa

Re: Triode festival 2012 - lokacija i organizacijaaaaaaa

PostPostao/la dplav » 18 pro 2011, 14:28

do kada se mogu poslati prijave ? uz cijenik soba placa li se jos ucesce na festivalu , mogu li sudjelovati sa alephom i cijevnim pretpojacalom koje se nadam bude gotovo kroz mjesec dva i donosim li svoje zvucnike ? kako sam relativno frizak zbog toga imam brdo pitanja . :?:
dplav

PostPostao/la Khadgar2007 » 18 pro 2011, 14:51

Pa festival je u svibnju ako se ne varam tako da imaš vremena ali samo se lijepo ti dopiši na listu. Plaća se jedino soba i koja pivica kolegama ;) . A ča misliš donesti to je tvoj izbor, ča se tiče SSa ne znam da li je to ok, ali osobno sam mislio donesti također jedno pojačalo u A klasi sa fetovima tek toliko da vidim kako se snalazi u većim prostorima.

Evo link na upisnu listu viewtopic.php?f=5&t=221&start=110
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la dplav » 19 pro 2011, 00:12

majstore ako se prijavim postoji li mogucnost odjave , jer do petoga mjeseca ima jos brdo vremena a kada vrijeme to dozvoli radim skoro svaku subotu pa zbog toga pitam .
dplav

PostPostao/la Khadgar2007 » 19 pro 2011, 00:21

Ma ne pričaj gluposti. :mrgreen: Nije ovo vojska pa kada se prijaviš nemreš više van. Samo se lijepo dodaj na listu da znamo poprilici koliko će nas biti radi kapaciteta hotela i sl. stvari a opet ako ne dođeš nikom ništa, samo kao ča si mi rekao na PM iz Siska si znači ako se prijaviš i ne dođeš biti će belaja ako saznam di živiš. :lol:
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la magis_audio » 07 tra 2012, 12:57

Pretpostavljam da je ovo dobro mjesto za ostaviti prijavu za učešće na TF u svojstvu izlagača.
Miroslav i Hrvoje iz Kutine, prezentirali bismo varijantu našeg širokopojasnog zvučnika REAL1, posebno "naciljanu" za rad sa cjevnim pojačalima manjih snaga.

Pozdrav svima
magis_audio

PostPostao/la Khadgar2007 » 07 tra 2012, 13:02

Hmm...opet si profulao temu. Ovo je samo za određivanje lokacije i organizacije logistike. :mrgreen:

viewtopic.php?f=5&t=631&start=50 <--------ovo za smještaj i majice
viewtopic.php?f=5&t=221&start=260 <--------ovo za operemu

Način upisivanja je copy+paste prethode liste i dodaš sebe u dnu na popis.
Khadgar2007

PostPostao/la Edison » 07 tra 2012, 13:37

magis_audio je napisao/la:Pretpostavljam da je ovo dobro mjesto za ostaviti prijavu za učešće na TF u svojstvu izlagača.
Miroslav i Hrvoje iz Kutine, prezentirali bismo varijantu našeg širokopojasnog zvučnika REAL1, posebno "naciljanu" za rad sa cjevnim pojačalima manjih snaga.

Pozdrav svima

Pozdrav Mioroslavu i Hrvoju!

Mislim da cu na TF imati cijevna pojacala manjih snaga. SET monoblokove s 20-24W i SET integrirac s 2x12W. Racunam na CD player kolege Lesta, a zvucnike nemam, pa ako se vasi ukalapaju u ove snage, bit ce mi cast prikopcati moja pojacala se na njih. Imam i pojacala od 2,5W, 5W i 8W, ali ne mogu sve vuci...

I inace bih trebao pomoc u zvucnicima i zicama, jer ovaj put se pojacala velika i teska, a jos ne znam kako ce biti s prijevozom pa da ne vucem jos i zicurine. Dakle, svaka pomoc je dobrodosla.
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la sstrsat » 07 tra 2012, 14:29

magis_audio je napisao/la:Pretpostavljam da je ovo dobro mjesto za ostaviti prijavu za učešće na TF u svojstvu izlagača.

Pozdrav svima

Decki, da ne bude zabune, TF je samograditeljska manifestacija. Pa da kazemo ovako, ako je to samogradnja zvucnika za vlastitu upotribu onda ste dobrodosli ali ako je to komercijalni proizvod namijenjen prodaji moran vam skrenut paznju da TF nije poligon za besplatno reklamiranje komercijalnih proizvoda.
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la tom_hifi » 07 tra 2012, 15:35

Edison je napisao/la:

Pozdrav svima

Pozdrav Mioroslavu i Hrvoju!

Mislim da cu na TF imati cijevna pojacala manjih snaga. SET monoblokove s 20-24W i SET integrirac s 2x12W. Racunam na CD player kolege Lesta, a zvucnike nemam, pa ako se vasi ukalapaju u ove snage, bit ce mi cast prikopcati moja pojacala se na njih. Imam i pojacala od 2,5W, 5W i 8W, ali ne mogu sve vuci...

I inace bih trebao pomoc u zvucnicima i zicama, jer ovaj put se pojacala velika i teska, a jos ne znam kako ce biti s prijevozom pa da ne vucem jos i zicurine. Dakle, svaka pomoc je dobrodosla.

Dovućem ja neke žice ... Ako hoćeš, spojimo i playstation za probu ;) Uostalom, tamo se dogovorimo.
tom_hifi

PostPostao/la tubeman » 07 tra 2012, 15:45

Sstrsat, izvukao si mi riječi iz usta !!!
Bravo!
Upravo sam i sam mislio plasirati malu provokaciju na tu temu.

TF polako ali nezaustavljivo stasa u ozbiljnu "instituciju" samograditelja, zanesenjaka i zaljubljenika u dobar zvuk stvoren vlastitim rukama.
Nemam ništa protiv uključivanja "profesionalaca", odnosno bilo koga koji ima aspiracije prodavati svoje uređaje, ali to treba istitucionalno urediti.
Tu ne mislim alimentirati BAŠ NIKOGA.
Za sada se eventualno može zažmiriti na projekt DAH kojeg kao takvog ne smatram komerijalnim budući nije gotov proizvod.
On vjerojatno jest backdoor za neke druge stvari, ali tako dugo dok Dražen ima volju (a ima) podijeliti dio svog iskustva i znanje s drugima, to može biti samo jako pozitivno.
Međutim, pojaviti se odjednom s gotovim "projektima" za prodaju, je nešto sasvim drugo.

Možda se može početi razmišljati i o tome da se taj dio nekako izdvoji što bi trebalo biti podložno nekakvom sponzorstvu ili tako nešto.
Vjerujem da u ovom trenutku to nije baš moguće, jer skup kao takav nema formalnog organizatora.
Možda bi prošlo plaćanje runde cijeloj ekipi :) :) :)

Svaka čast nečijem znanju i ugledu, ali pojaviti se na forumu samo u trenutku kada se pokaže mogućnost za besplatnu tezgu (pogotovo na TF) nije u duhu foruma i TF, stoga to u tom obliku ne podržavam i pridružujem se Slobodanu.
tubeman

PrethodnaSljedeća

Natrag na Triode festival

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.