magis_audio je napisao/la:Pretpostavljam da je ovo dobro mjesto za ostaviti prijavu za učešće na TF u svojstvu izlagača.
Miroslav i Hrvoje iz Kutine, prezentirali bismo varijantu našeg širokopojasnog zvučnika REAL1, posebno "naciljanu" za rad sa cjevnim pojačalima manjih snaga.
Pozdrav svima
magis_audio je napisao/la:Pretpostavljam da je ovo dobro mjesto za ostaviti prijavu za učešće na TF u svojstvu izlagača.
Miroslav i Hrvoje iz Kutine, prezentirali bismo varijantu našeg širokopojasnog zvučnika REAL1, posebno "naciljanu" za rad sa cjevnim pojačalima manjih snaga.
Pozdrav svima
Edison je napisao/la:magis_audio je napisao/la:Pretpostavljam da je ovo dobro mjesto za ostaviti prijavu za učešće na TF u svojstvu izlagača.
Pozdrav svima
Pozdrav Mioroslavu i Hrvoju!
Mislim da cu na TF imati cijevna pojacala manjih snaga. SET monoblokove s 20-24W i SET integrirac s 2x12W. Racunam na CD player kolege Lesta, a zvucnike nemam, pa ako se vasi ukalapaju u ove snage, bit ce mi cast prikopcati moja pojacala se na njih. Imam i pojacala od 2,5W, 5W i 8W, ali ne mogu sve vuci...
I inace bih trebao pomoc u zvucnicima i zicama, jer ovaj put se pojacala velika i teska, a jos ne znam kako ce biti s prijevozom pa da ne vucem jos i zicurine. Dakle, svaka pomoc je dobrodosla.
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.