Triode Festival 2012

Re: Triode Festival 2012

PostPostao/la the_bebe » 15 svi 2012, 11:48

Edison je napisao/la:
grunf je napisao/la: :ugeek: još ne mogu doći sebi od ove posvete :lol: :lol: ,prestrašno

Sesti_kandidat.jpg

;) :lol:

:hail: :hail: :hail:
Ja sam bogat čovek
the_bebe

PostPostao/la Toxy » 15 svi 2012, 12:02

Neznam kak ovaj desni kako kolega kaže sa takvim rukicama, ne porazbija sve lampe dok sklapa ta pojačala...
Toxy

PostPostao/la ilimzn » 15 svi 2012, 13:45

Bila je ona neka reklama za gume, snaga bez kontrole je nista :P
ilimzn
Iron Man

PostPostao/la Klokan » 15 svi 2012, 15:05

Ma dobar je taj ciko...Izgleda malo strasno ali kada mu date curve tracer i par lampi bude miran kao bubica i uopce ne izgleda strasno :)
----------------------------------------------------------------------------------------------
Real Radios Glow in the Dark!
Klokan

PostPostao/la audio kutak » 15 svi 2012, 15:05

harkonen je napisao/la:p.s. @ Audio kutak - raspitaj se da li otkupljuju bubrege.
Nik je kao mladac prodavao svoju krv i kupovao EI NIŠ zvučnike,
pa možeš onda ti jedan bubreg...... žrtva je žrtva.
Nije od srca , ali je od - bubrega.

polako.. polako... početi ću sa odricanjem od kave i sličnog a ako treba, krenuti ću na remen-lifting (zatezanje remena, za one koji neznaju :mrgreen: )

daleko sam ja još od bubrega.... niti se družim previše sa zelenima (pan i društvo) ;)
Jedan trenutak sreće vrijedi tisuću godina slave
audio kutak

PostPostao/la vksamael » 15 svi 2012, 15:15

Sve pohvale za triode festival žao mi je što nisam mogao doći ( posao ) ali drugi put kad ekipa iz Osijeka bude dolazila vidimo se
Tko se mača lača, lakokarača!
vksamael

PostPostao/la Lest » 15 svi 2012, 18:40

gamgee je napisao/la:Jel' se da nekome da ispriča malo o tom playeru sa memorijskom karticom - propustio sam a zanima me...

Zamolio sam Guglielma da mi posalje detaljan opis i specifikacije o DAC-u,pa cim stignu,budem prenio ;)

Inace,jako zanimljiva stvarcica,samo sto je tek prototip,kaze da se moze puno kvalitetnije,i skuplje naravno,no za sada je napravio za probu tako.
Lest

PostPostao/la Lest » 15 svi 2012, 18:47

Meil od Guglielma:

Il nostro rientro è andato molto bene, tutto è stato assolutamente perfetto.
Ti scrivo per ringraziarti ancora per i bei momenti che tu ed i tuoi amici ci avete regalato.
Penso che sia molto difficile trovare e raccogliere in un luogo tanti appassionati cosi gentili, sinceri e preparati come avete fatto voi.
Spero di vedervi presto e se passi per Udine non esitare a chiamarmi.
Relativamente al tuo sistema per riproduzione ti mando qualche link nei prossimi giorni.
Buona giornata.

Nas povratak je prosao odlicno,sve je bilo apsolutno perfektno.
Pisem ti da ti jos jednom zahvalim za predivne trenutke koje ste nam ti i tvoji prijatelji pruzili.
Mislim da je veoma tesko pronaci i okupiti na jednome mjestu toliko puno entuzijasta tako gostoljubiv,iskrenih i pripremljenih kao sto ste to vi.
Nadam se da cu vas uskoro vidjeti opet i ako prolazis,prolazite kroz udine bilo bi mi drago da navratite i ne okljevaj da me nazoves.
Sto se tice opisa sistema u kojem je svirao moj DAC posaljem ti detalje u nadolazecim danima.
Ugodan dan.
Lest

PostPostao/la grunf » 15 svi 2012, 19:19

Lest je napisao/la:Meil od Guglielma:

Il nostro rientro è andato molto bene, tutto è stato assolutamente perfetto.
Ti scrivo per ringraziarti ancora per i bei momenti che tu ed i tuoi amici ci avete regalato.
Penso che sia molto difficile trovare e raccogliere in un luogo tanti appassionati cosi gentili, sinceri e preparati come avete fatto voi.
Spero di vedervi presto e se passi per Udine non esitare a chiamarmi.
Relativamente al tuo sistema per riproduzione ti mando qualche link nei prossimi giorni.
Buona giornata.

Nas povratak je prosao odlicno,sve je bilo apsolutno perfektno.
Pisem ti da ti jos jednom zahvalim za predivne trenutke koje ste nam ti i tvoji prijatelji pruzili.
Mislim da je veoma tesko pronaci i okupiti na jednome mjestu toliko puno entuzijasta tako gostoljubiv,iskrenih i pripremljenih kao sto ste to vi.
Nadam se da cu vas uskoro vidjeti opet i ako prolazis,prolazite kroz udine bilo bi mi drago da navratite i ne okljevaj da me nazoves.
Sto se tice opisa sistema u kojem je svirao moj DAC posaljem ti detalje u nadolazecim danima.
Ugodan dan.

vidilo se da je našim prekomorskim susjedima bilo ugodno s nama,mada ne šprehamo istim jezicima,možda je nama dalamtincima i istijanima bilo lakše s njima,ja znam bar 10 talijanskih rijči, pa sam se tako upustio u raspravu s njim u vezi DAC-eva i gle čuda kad sam mu pokazao svoju shemu DAC-a , on isto ima doma,CS8414 PMD100 i AD1865,umisto PCM1702,pasivni I/V i lampe za izlaz,ali dvi 5842 po kanalu s CCS sa bipolarnim tranzistorima za naponsko pojačanje,umisto 6S4P i mosfeta za CCS kod mene,nije mi znao reći koji mu DAC bolje svira ovaj staromodni koji sam opisao ili ovaj što je nosio kod nas na TF ,kaže kakav mu je dan :D ,inače čovjek vječno nešto lemi i nema mira ko ni ja s lemilicom :lol:

Lest ,rekao mi je da imaš njegov mail pa mi proslijedi na pm.,moramo razmjeniti neke sheme :D

Po ovome se vidi da je ovogodišnji TF izašao iz okvira naše zemlje,dogodine na moru mora biti i nešto njemačkog govornog područja ,za talijane ne sumnjam da će doći i to možda u većem broju :D
"Bolje nešto od nečega nego ništa od ničega."
grunf

PostPostao/la sstrsat » 15 svi 2012, 19:58

grunf je napisao/la:Po ovome se vidi da je ovogodišnji TF izašao iz okvira naše zemlje,dogodine na moru mora biti i nešto njemačkog govornog područja ,za talijane ne sumnjam da će doći i to možda u većem broju :D

Upravo to ca smo svi prizeljkivali i barem potajno se nadali vec na prvom okupljanju u Krasnom se desilo sada u Bjelovaru. Nas TF je nadisal granice Hrvatske i postal internacionalna manifestacija.
A to znaci da moramo prihvatit obavezu da svi tekstovi koji su na nasim sluzbenim triodefestival.com stranicama osvanu ne samo na hrvatskom nego da budu i njihovi privodi najmanje na engleskom a jako pozeljno i na talijanskom i njemackom jeziku. Pa makar i u ponesto skracenoj formi. To je prilicno posla ali virujen da cemo ga uspjet rasporedit na vise nas tako da nikome pojedinacno nece bit previse tesko da uzme ucesce u tome. Vrimena do TF-a 2013 ima dovoljno i siguran sam da cemo to uspjet ucinit a mozemo cim se malo odmorimo od obilja Bjelovarskih dogadjaja otvorit i temu u kojoj cemo prodiskutirat ki bi se kojeg dila privoda uvatil i koliko opsezni bi ti privodi tribali bit.

Kako vec sada postoje vrlo ozbiljne naznake da ce nas iduce godine positit i Patrick Turner.......... :D
Krepat ma ne molat
sstrsat

PrethodnaSljedeća

Natrag na Triode festival

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.