Edison je napisao/la:grunf je napisao/la:još ne mogu doći sebi od ove posvete
![]()
,prestrašno
![]()

Edison je napisao/la:grunf je napisao/la:još ne mogu doći sebi od ove posvete
![]()
,prestrašno
![]()
harkonen je napisao/la:p.s. @ Audio kutak - raspitaj se da li otkupljuju bubrege.
Nik je kao mladac prodavao svoju krv i kupovao EI NIŠ zvučnike,
pa možeš onda ti jedan bubreg...... žrtva je žrtva.
Nije od srca , ali je od - bubrega.
gamgee je napisao/la:Jel' se da nekome da ispriča malo o tom playeru sa memorijskom karticom - propustio sam a zanima me...
Lest je napisao/la:Meil od Guglielma:
Il nostro rientro è andato molto bene, tutto è stato assolutamente perfetto.
Ti scrivo per ringraziarti ancora per i bei momenti che tu ed i tuoi amici ci avete regalato.
Penso che sia molto difficile trovare e raccogliere in un luogo tanti appassionati cosi gentili, sinceri e preparati come avete fatto voi.
Spero di vedervi presto e se passi per Udine non esitare a chiamarmi.
Relativamente al tuo sistema per riproduzione ti mando qualche link nei prossimi giorni.
Buona giornata.
Nas povratak je prosao odlicno,sve je bilo apsolutno perfektno.
Pisem ti da ti jos jednom zahvalim za predivne trenutke koje ste nam ti i tvoji prijatelji pruzili.
Mislim da je veoma tesko pronaci i okupiti na jednome mjestu toliko puno entuzijasta tako gostoljubiv,iskrenih i pripremljenih kao sto ste to vi.
Nadam se da cu vas uskoro vidjeti opet i ako prolazis,prolazite kroz udine bilo bi mi drago da navratite i ne okljevaj da me nazoves.
Sto se tice opisa sistema u kojem je svirao moj DAC posaljem ti detalje u nadolazecim danima.
Ugodan dan.
grunf je napisao/la:Po ovome se vidi da je ovogodišnji TF izašao iz okvira naše zemlje,dogodine na moru mora biti i nešto njemačkog govornog područja ,za talijane ne sumnjam da će doći i to možda u većem broju
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.