Khadgar2007 je napisao/la:A čuj, ja mislim da je pobrkao interkonekt sa zvučničkim.
još kad bi znao i čiji je... samo sam čuo kak haki zajebava "saki, daj zalemi kabel! Ćeš znat? to ti je ptp "

Khadgar2007 je napisao/la:A čuj, ja mislim da je pobrkao interkonekt sa zvučničkim.
s@ki je napisao/la:Khadgar2007 je napisao/la:A čuj, ja mislim da je pobrkao interkonekt sa zvučničkim.
još kad bi znao i čiji je... samo sam čuo kak haki zajebava "saki, daj zalemi kabel! Ćeš znat? to ti je ptp "
solajaaudio je napisao/la:Kunem se,pila se samo kafa
Khadgar2007 je napisao/la:s@ki je napisao/la:Khadgar2007 je napisao/la:A čuj, ja mislim da je pobrkao interkonekt sa zvučničkim.
A da počneš raditi zvučničke i interkonekte na pcbima?
davorin je napisao/la:solajaaudio je napisao/la:Trenuci opustanja,bata bane,drazen,solaja.
Opuštanje=fina riječ za cugu!
solajaaudio je napisao/la:davorin je napisao/la:solajaaudio je napisao/la:Trenuci opustanja,bata bane,drazen,solaja.
Opuštanje=fina riječ za cugu!
Mozda ovo gledaju deca,supruge pa da da ne dajemo los primeropustanje je bas prava rec
harkonen je napisao/la:Gamgee, zašto Jelena misli da ne može? Ja mislim da može!
Pardon, mora!
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.