Triode Festival 2012

Re: Triode Festival 2012

PostPostao/la Kaligula » 14 svi 2012, 10:02

Je, al' vidi se da tom neda lovu, a dean neda trafo! :lol:
Ništa ne radi šta ne znaš kako radi!
Kaligula

PostPostao/la admin » 14 svi 2012, 10:03

Video by Maltus...
admin
Site Admin

PostPostao/la tom_hifi » 14 svi 2012, 10:05

Bravo maltus, doma ću to skinuti s youtubea i spremiti u vječnu arhivu :D

Haha, Dean poskrivečki provjerava autentičnost kune koju mu dajem, da ne dobije fejk, a ja svom silom hoću trafo :mrgreen:
tom_hifi

PostPostao/la davorin » 14 svi 2012, 10:11

tom_hifi je napisao/la:Bravo maltus, doma ću to skinuti s youtubea i spremiti u vječnu arhivu :D

Haha, Dean poskrivečki provjerava autentičnost kune koju mu dajem, da ne dobije fejk, a ja svom silom hoću trafo :mrgreen:

Također sa provjerom da li je fejk?! :lol:
davorin

PostPostao/la tom_hifi » 14 svi 2012, 10:12

Nego ... nekako je bio lagani, kao pola francuza :lol:
tom_hifi

PostPostao/la Dean » 14 svi 2012, 10:39

the_bebe je napisao/la:Dean OB... :lol:

A...ne!
Ovo je oriđinal:
slika
Dean

PostPostao/la the_bebe » 14 svi 2012, 10:41

Dean je napisao/la:
the_bebe je napisao/la:Dean OB... :lol:

A...ne!
Ovo je oriđinal:
slika

Ovo je origigi ali ono je bila tvoja verzija... ;)
Ja sam bogat čovek
the_bebe

PostPostao/la bepone » 14 svi 2012, 12:13

na objavljenim gornjim videjima svaka slicnost sa stvarnim osobama je slucajna!! :lol:
evo pogledali smo bas sad snimke sa TVa i od maltusa, organizacija se vidi da je bila na visini i festival je sve posjeceniji i bolji!!!
uspjeli smo uhvatit samo zadnji dan i dijelic atmosfere koji je bio dovoljan da se vidi entuzijazam i druzenje koji su zasluzni za odrzavanje festivala!!
p.s. u prilogu na televiziji vidio sam svog bivseg ucenika iz rudjera!! (si vidio dario 4 mjeseca sjedenja u prvoj klupi i mito i korupcija za ocjene sa lampama ti je bilo dosta da zavrsis na televiziji!!! :lol: )
vidimo se na sljedecem druzenju u varazdinu i pozdrav svima!!! i pohvale gdji trs za tortu!! (je li ostalo jos??) :P
bepone

PostPostao/la solajaaudio » 14 svi 2012, 12:23

harkonen je napisao/la:Usred gužve i nečiji omanji svežanj ključeva je ostavljen, pa sada pronađen i nalazi se recepciji hotela.
A Ishmael je zaista velikodušno svojim kutijama dodatno obogatio veliki izbor ove godine,
bilo je zadovoljstvo poslušati ih u nekim sustavima, a glede alata, usred prilične gužve vjerovatno je
vrećica sa alatom negdje premješena pa pokupljena slučajno. Kad se odmorite, pogledajte međ' opremu
sa festa. Vjerovatno je negdje zametnuta i vjerujem da će se naći.
Neće vam Ilimzn ništa.
:ugeek:

Pre svega zelim da se u svoje ime a i u ime Nikole Vukusica i bata baneta zahvalim na srdacnoj dobrodoslici i paznji koju ste nam ukazali.Bilo mi je vrlo prijatno,i drago mi je da sam i ja bio deo ekipe koja je uzela ucesce na festivalu.Festival je u potpunosti uspeo,kako po prikazanim uredajima koji su svi odreda bili odlicnog kvaliteta i na visokom nivou,tako i po atmosferi koja je vladala..Drago mi je da sam upoznao harkonea,sstrsata i njegovu lepsu polovinu,nika,deana,tom hi fi,edisona,elvisa i nek mi ne zamere svi oni koji nisu pomenuti.

Kljucevi koji su pronadjeni i nalaze se na recepciji su sigurno moji jer sam shvatio da ih nema kada sam po povratku hteo da otkljucam stan.Jutros sam razgovarao sa Vukusicem i on mi je rekao da se kod njega nalazi kutija sa alatom koja nije njegova.Bila je na nasem izlagackom mestu i u pakovanju je strpana sa svim nasim stvarima.Nema brige alat je na sigurnom a vec cemo naci nacina da ja dobijem kljuceve a vlasnik svoj alat(gedore kljucevi).Zamolio bih harkonea da on uzme kljuceve(jer je lokalac) pa cemo naci nacin za vracanje.

Jes jednom hvala na dobrodoslici i srdacam pozdrav od ekipe Beograda i Zemuna.
solajaaudio

PostPostao/la Khadgar2007 » 14 svi 2012, 12:33

solajaaudio je napisao/la:Kljucevi koji su pronadjeni i nalaze se na recepciji su sigurno moji jer sam shvatio da ih nema kada sam po povratku hteo da otkljucam stan.

Jes jednom hvala na dobrodoslici i srdacam pozdrav od ekipe Beograda i Zemuna.

Hehe, i jel neki komšija imao pajser za otvaranje vrata? :D

Bitno je da su "nestale" stvari locirane a za vraćanje neće biti problema.
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PrethodnaSljedeća

Natrag na Triode festival

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.