Triode Festival 2012

Re: Triode Festival 2012

PostPostao/la Dean » 13 svi 2012, 22:28

Mate je napisao/la:Je li ovo neki "Kinez" ?
Jes , definitivno su to kinezi. :lol: :lol: :lol:

slika
Twikani kinez, izvadili su plavu ledicu...
Dean

PostPostao/la Khadgar2007 » 13 svi 2012, 22:31

Dean je napisao/la:@G. Khadgar;
1. Sveto nije lud nego sluša doktora koji mu je rekao "Da se drži što dalje od alkohola",
2. :ugeek: ima crvenu košulju, što jasno dokazuje "politička previranja i veliku unatarnju borbu"...

A onda srče penu jer možda u njoj ima manje alkohola.. :lol:
A istina, nisam obraćao pozornost na crvenu košulju
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la Klokan » 13 svi 2012, 22:33

@Dean mogu rec da si dobar fotograf jer si uspio mog starog strpat u kadar :)
----------------------------------------------------------------------------------------------
Real Radios Glow in the Dark!
Klokan

PostPostao/la Edison » 13 svi 2012, 22:35

Lest i ja sigurno stigli kucama. Prosli koroz Gorski Kotar s dosta snijega, neobicno za ovaj dio godine. U petak je mjerac temperatue na autoputu pokazivao 28 stupnjeva. U nedjelju na istom mjestu, i gotovo u isto vrijme, samo 4 stupnja Celzijusa...

Koji su bili, znaju kako je bilo, koji nisu, moze im biti zao. Pohvale harkonenu koji je brojne probleme rjesavao na licu mjesta tako da se nisu ni zamjecivali. Hvala i Ishmaelu koji nam je ustupio 3 para odlicnih zvucnika na koristenje. Hvala sstrsatici na "Triode torti", i svima koji su donijeli Triodere, Pentodere, "toroide", teglice, kiflice, Vilijamovke, bazgu i velebitsko bilje, vince, i tako nam zacinili i uljepsali ovaj Festival.
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la bata bane » 13 svi 2012, 22:38

Moci svaka Vam cast bilo je sjajno. Bilo mi je zadovoljstvo sto sam Vas upoznao, i sto sam imo cast da se druzim sa vama. Troclana ekipa iz BG-a, pardon BG-a i Munze-konza (Zemun) je celim svojim putem rezimirala dobru atmosveru i organizaciju Triode Festivala 2012. :clap:

Drago mi je sto sam najzad mogu da povezem i lik i delo vasih clanova na forumu.

Veliki srdacan pozdrav, BB

P.S. moram pod hitno da stavim datum rodjenja uz avatar ;)
bata bane

PostPostao/la Lest » 13 svi 2012, 22:46

Svaka cast takodjer momcima iz Beograda sto su dosli,bilo mi je iznimno drago upoznatih i cuti njihove radove!
Fixxer (ak sam dobro napisao nick) svaka cast na headampu,uzivao sam u njemu,s obzirom da si ga u zadnji cas sklepao,odlicno je to radilo!

Edisone,nesto si zakakio ocito kod naseg setupa,te mislio si se izvuci neprimjetno,ali sam te uhvatio na djelu,muahaha,sutra stize fotka direkt na forum:))Hihihi!!
Lest

PostPostao/la tom_hifi » 13 svi 2012, 22:52

Ništa, nažalost, 3. TF je gotov i sad nastavljamo po 'starome'. Sutra na posao, pa opet doma nešto raditi i tako godinu dana dok nam ne dođe 4. TF. Brzo će to proći, puno toga se još treba napraviti, isprobati, podijeliti s drugima. Baš mi je drago kaj sam dio ove zajednice i kaj smo se se, a i budemo i dalje, tako lijepo družili, zezali i pričali kao da se već znamo doslovce 100 godina. Super super ekipa.

P.S. Dean, dobio sam zeleno svjetlo za trafo, al ga neću mijenjati. Smanjio sam struju kroz KT88 i mir. Jebeš ampa koji se ne grije :P :geek:
tom_hifi

PostPostao/la Lest » 14 svi 2012, 00:31

Ups,bjezim ja,nesto sa zhebao :shock: :D

slika

Uploaded with ImageShack.us
Lest

PostPostao/la harkonen » 14 svi 2012, 06:52

Lest je napisao/la:Uz put,imam snimljen 6 minutni video od subotnje veceri oko 02:00 u jutro,dok smo Harkonen,Khadgar,ja,Dean,Hiawata,.. raspravljali o nebulozama pod prilicnim utjecajem tekucih komponenti,nitko ne zna da sam ga snimao,hihi :mrgreen:
Ovaj put sam ga spremio,tako da je na sigurnom :P

Jel' sta cijena kao lani ??
:ugeek:

p.s. na HTV - Dobro jutro Hrvatska - 7:56
I'm too old for this s...
harkonen

PostPostao/la Klokan » 14 svi 2012, 07:21

harkonen je napisao/la:
p.s. na HTV - Dobro jutro Hrvatska - 7:56

Nek netko snimi pa uploada
----------------------------------------------------------------------------------------------
Real Radios Glow in the Dark!
Klokan

PrethodnaSljedeća

Natrag na Triode festival

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.