sstrsat je napisao/la:Lest je napisao/la:
U glavnem,javio mi se admin sa http://www.audiofaidate.org
G. Guglielmo,kaze da bi dosao sa obitelji ove godine,bude se javio pa mozda budemo imali i kojeg furesta:)
Odlicno, to je lipa vijest. Ajde ga upisi u listu a mozes mu rec da bi nam svima bilo jako drago ako moze donit i koji svoj uradak.
A kako se radi o gostu iz Italije, harkonena cemo zaduzit za nabavu skampi (neka se malo muci![]()
). Valjda zelimo ispast dobri domacini
Lest je napisao/la:Jel još aktualno ono o live streamingu,dal bude nešto od toga?
Ideja mi se dopala prošle godine,ajmo informaticari/programeri na posao
Jedino bi bilo pametno da se nakon ponoći prekine emitiranje
Dean je napisao/la:9 (devet) smajliča !
Ti zbilja želiš izživcirati sstrsa? ( :--D ) <= alias smile
yoke je napisao/la:Dean je napisao/la:9 (devet) smajliča !
Ti zbilja želiš izživcirati sstrsa? ( :--D ) <= alias smile
???
![]()
ol sam nesto krivo napisao
sstrsata ne poznajem ali vjerujem da je razuman lik, ne brinem se da ce se uvrijediti
idem dalje s ovog foruma, dok nisam dobio po usima![]()
![]()
yoke je napisao/la:koja je prica s ovim festivalom ?
dali se tu dovlace i kvazi tranzistorska pojacala, ne samo nesto sto je bazirano na cijevima ?
ako se dovuce neki aleph, dali bi se imao na sta spojiti ?
Imam nekoliko tih pojacala i nikad ih nisam s nicim usporediopa me zanima kako zvuce, u usporedbi s necim drugim
doduse...bilo bi me strah moje rukotvorine spajati na tudju opremu...ali ako ima hrabrih, mogao bi dotegliti recimo Aleph X (60W-Aklasa)
Roko je napisao/la:Yoke, ti si uvijek dobrodošao, skup je samograditeljski i za sve koje to zanima i imaju volje doći![]()
...btw, a i bio bi red da se već jednom i pojaviš, a i onog "planinara" Zokija ćemo već natirat (privest) baš kao i Ivu, ove godine očekujem St-ekipu u punom sastavu
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.