Triode Festival 2012

Re: Triode Festival 2012

PostPostao/la harkonen » 20 sij 2012, 18:41

1) sstrsat + bolja polovica + junior - podosta OTL, preamp i single driver bratije od lani + najmanje jedna nova konstrukcija u nastajanju, hibridni SE sa Vertical FETom u izlazu i sa cijevnim driverom / ulazom

2) harkonen - samo jednu sitnicu ovaj put - SE GM100. ....ali možda kasnije i updatiram listu i sa još čime.

3) Khadgar - RIAA phono,gramofon Dual 1236A(refreshan ovaj put),možda kakav tube buffer i amplifikacija kao i prošle godine. Ako se naprave neki zvučnici i njih ću ponesti. Veliko možda ako naš utemeljitelj odobri ovo da ponesem svoju kvrgu 2x20W A klase sa mosfetom pa da vidim samo kako to funkcionira kada se pot odvrne malo jače jer do sada se to sluša na vrlo malim glasnoćama.

4) Ilimzn... s tko zna cime trenutno, puno se toga dogadja pa cu upisati u listu kada dodje vrijeme.

5) Edison - par cijevnih monoblokova i pretpojacalo, mozda jos stogod...

6) Dean - neko pojačalce sa zvučnicima i par gadgeta...

7) LesFaul - par All DHT PSE monoblokova i hibridni headamp, mozda jos stogod (ako uspije stati u Twinga)..

8) bepone- mozda VFET SE? ili 156 SE amp? tesko je rec..

9) joe dalton - headamp iz aktivne teme

10) Roko + bolja polovica + junior - ako bude sve po planu nosim GU81 eksperiment

11) Nino.s nesto cu dovuč

12) Lest - nosim po potrebi razne žnjore i CDP ( možda koju pasivu ak je se dočepam do tad )

13) tom_hifi - također razne žičurine, buffer, možda do onda bude i DAH-1 napravljen, ovisno o financijama

14) Zuzi - nešto što se žari i svira glazbu

15) xyrion - iskazujem namjeru dolaska, a za detalje ćemo vidit

16) admin - nosim mobitel za snimanje videa

17) S@ki nosi fotić I vjerojatno do tad dovršene Pass Aleph 5 i P1.7 te restauraciju jednog penzionera

18) Volta (TomislavZg)

19) Zmajz - 2 komada EL156 SE u trijodi, bar dva komata zvučnika sa ovalima u TQWL ili BIB konstrukciji, i ostali sitnež kako mi naiđe

20) Tubeman nosi nešto toplo (vruće svježe kiflice ili slance, ako ih uz put bude u Virju )

21) sonny - valjda će to tada biti gotov Mugen, vjerojatno i 6N6P preamp, može i Onkyo sa 6N6P

22) Eko Eko- aparatić za sluh s novim baterijama

23) Elvis - line preamp sa 6CS7 (za sada)

24) Deenon-XD - open baffle (bar jedan par) i štošta drugoga lijeposvirajućeg...

25) Kaligula - Future DAH-6P3S i PP+SE (nek' mi Alah pomogne )

26)dplav - Aleph 2 , cjevni preamp (ako stignem zavrsiti) , Visaton NoBox

27) Grunf - DAC PCM1702 tube output, možda DAC TDA1541 NOS tube output i najvjerovatnije pojačalo SE - SIPP amp s GU50

28) gamgee - uz malo sreće OB one

29) Gilhooley - Neki CD player + Cijevni amp 2 x 6 W SE sa 6N8S + 6CA7 (samogradnja od prije 7 godina). + Neke srebrne interkonekcijske žičurine koje ću tek isplesti. + Neke srebrne zvučničke žičetine koje imam, samo moram to sve ispopravljati jer je bezveze. + Tannoy Monitor Red 12'' u samogradnja kutijama.
I'm too old for this s...
harkonen

PostPostao/la harkonen » 20 sij 2012, 18:43

...na zadnjoj listi sam ipak maknuo Vacana i Medenog sa Accosijek foruma (a oni su inače od BJ udaljeni 40tak km),
dečki će naravno doći na TF i više su nego dobrodošli, no kako i oni sami kažu - nisu učesnici već posjetioci i obožavatelji :-) pa da ih poslušam.
Sstrsat je naime mislio da se oni tamo prijavljuju kao ovi prvi (učesnici), ali i baš kako veliš, Sstrsat - svi koji se ufaju u lampe su dio ove obitelji, maknuo sam ih samo zato jer ova lista bude prije ili kasnije poslužila za daljnja organiziranja, bilo smještajna, bilo za organizaciju prostora i kompletiranje setupa ili nešto treće....
A posjetioca, očekujemo brojčano bar toliko koliko je na ovom forumu na popisu članstva broj aktivnih članova, ali i podosta onih neaktivnih, koji će, nadam se, poslije posjeta ovakvoj manifestaciji dobiti forcu za zalemiti koju....
:ugeek:

Evo jedne "posuđene" Yoshimurine fotke koja dočarava mutnu atmosferu, još mutnijih likova na prvom TF-u. :lol:
Čisto da malo potaknem na razmišljanje one koji još ne planiraju dolazak u Bj.
A što mene uvijek sa čašom ufati?

krasno-95.JPG
krasno-95.JPG (190.5 KiB) Pogledano 7724 put/a.
harkonen

PostPostao/la Lest » 21 sij 2012, 18:35

Vidim lista se lijepo puni,fino fino:)
A i blizi se event,nema jos tako puno.

Ja sam malo u guzvi u zadnje vrijeme sa poslom,a i nesto muljam s biciklom,malo sam opet poceo vozit utrke pa mi i to,uz biciklisticke forume koju su popratni,oduzima vrijeme.

U glavnem,javio mi se admin sa http://www.audiofaidate.org
G. Guglielmo,kaze da bi dosao sa obitelji ove godine,bude se javio pa mozda budemo imali i kojeg furesta:)
Lest

PostPostao/la harkonen » 21 sij 2012, 19:01

O, da, dotični gdin. talijanski admin ima finu biblioteku knjiga: http://www.audiofaidate.org/it/libri.html
a tu je i Shadeova - Beam Power tubes, npr.
Također, tu je i odlična biblioteka članaka : http://www.audiofaidate.org/it/articoli.html
Skidaj dok ima! Kako su krenuli sa zatvaranjem Megauploada i cijelim setom novih zakona, uskoro će biti
dosta toga maknuto, ne zato jer je ilegalno, nego zato što se vlasnici stranica budu uplašili da nemaju nešto
što ni sami ne znaju da li je ilegalno ili nije...s razlogom.

Uglavnom, zgodni su i članci sa temom audio trafoa, a osim nas trebali bi ih naši majstori motači čitati,
ne moramo mi baš sve znati, ionako ih plaćamo! :lol:

harkonen

PostPostao/la sstrsat » 21 sij 2012, 20:29

Lest je napisao/la:
U glavnem,javio mi se admin sa http://www.audiofaidate.org
G. Guglielmo,kaze da bi dosao sa obitelji ove godine,bude se javio pa mozda budemo imali i kojeg furesta:)

Odlicno, to je lipa vijest. Ajde ga upisi u listu a mozes mu rec da bi nam svima bilo jako drago ako moze donit i koji svoj uradak.

A kako se radi o gostu iz Italije, harkonena cemo zaduzit za nabavu skampi (neka se malo muci :lol: :lol: ). Valjda zelimo ispast dobri domacini
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la Khadgar2007 » 21 sij 2012, 20:40

A žašto bi samo radi njega škampe nabavljali?!!! Ja bi se odmah predbilježio za dvije porcije buzare. :mrgreen:
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la harkonen » 21 sij 2012, 20:52

Mogu li močvarne škampe? :lol: :lol:
Ne berite vi brigu, gdin talijan pada u tri nesvijesti od spomena na bjelovarski špek i luk,
uz dodatak kvargl sira i domaće šljive ili loze. De, škampi? Ih?
Njega ćemo staviti da sluša setupe redom, a gdju negovu ćemo poslati u lov na fazane. I fazanke.
harkonen

PostPostao/la sonny » 21 sij 2012, 21:12

Evo podsjetio me Navojec ( glumac ) maloprije na TV-u na Bjelovar, pa eto, samo da kažem : jedva čekam :)
A nekad je ovdje bilo dobro.......... Šteta.......
sonny

PostPostao/la sstrsat » 21 sij 2012, 21:51

harkonen je napisao/la:Mogu li močvarne škampe? :lol: :lol:

Ne. Samo jadranski skampi dolaze u obzir.
Cukune, nisi uopce shvatija poantu :lol: :lol: :lol:
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la harkonen » 21 sij 2012, 22:21

sonny je napisao/la:Evo podsjetio me Navojec ( glumac ) maloprije na TV-u na Bjelovar, pa eto, samo da kažem : jedva čekam :)

A ako ti velim da je, čini mi se, u isto vrijeme u istom hotelu glumačka ekipa jer se održava BOK festival teatra?
Ha? I onda ti spavaj! Dečki, naspavajte se vi doma prije nego dođete.....

p.s. Sstrsat, nisam skužio poantu škampa? Mučim se ja i vako i onako :-)
Žvačem Ginko. Ne djeluje.
harkonen

PrethodnaSljedeća

Natrag na Triode festival

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.