zbotic je napisao/la:P.S. Ako se dobro sjećam i Solaja je proizvođač koji je bio na festivalu i vjerojatno vam je bilo drago jer je zaljubljenik i može se od njega nešto zanimljivo čuti. Nisu svi proizvođači ni nešto veliki znalci, ali ne valja im zatvarati vrata upravo da bi jednom došli i oni pravi.

Nije bio Solaja, nego Nikola Vukusic iz tvrtke "Gala". Vrlo simpatican chicha, odrzao je i predavanje i dodao malo "zacina" proslogodisnjem TF u Umagu.
Neka mi oproste decki iz Magis audija, ali ja za njih do sad nisam cuo. Oni po meni i nisu komercijala... nikad cuo, vidio reklamu, nisu mi pokusali nista prodati. Harbeth je u svakom slucaju komercijala, i vecina nas je cula za tog proizvodjaca, Audio Epilog, isto tako.
Posto je ovo Hrvatski triode festival, trebalo bi pomoci domace male proizvodjace i manufakture, samo treba dogovoriti nacin. Tanka je linija koja dijeli malu manufakturu i DIY. Cesto se radi o DIY-eru koji nesto pokusava pokrenuti. Ja ne bih ulazio u to tko moze sudjelovati, a tko ne. Oni koji ce osnivati udrugu, neka o tome razmisle i donesu neke zakljucke.
Mogu samo reci da su decki iz Magis audija vrlo uvidjajni i fer. Ispricali su se kad su shvatili da je u pitanju nesporazum i nisu pravili nikakve komplikacije. Ako im to sto znaci, time su zasluzili moj respekt.