Stranica: 1/1.

Magneplanari oglasi

PostPostano: 14 vel 2020, 10:24
Postao/la black coffe
Lipi moji doli , aj jedno pitanje od gore . Več dugo gledam one Magneplanere kako sa čovik pati da ih proda ( iz Trogira- Čiovo ) jel ga znate ? el tu nešto ne štima oli što . Ako more koja unaprid fala :)

Re: Magneplanari oglasi

PostPostano: 14 vel 2020, 13:58
Postao/la zbotic
Ne znam čovjeka, ali me par puta kontaktirao preko Njuškala za neke moje oglase. Možda on mene zna, ali ja sada ne mogu povezati tko je.

Imao sam neko vrijeme takve Magneplanare i to su OK zvučnici, čija je glavna karakteristika ugodan zvuk sa podosta koloracija. Nema tu puno ni visokih, ni baseva, ali ono što odrade je ugodno i psihorelaksirajuće. Mislim da tip traži 3500KN i toliko vrijede pod uvjetom da je sve ispravno. Za nešto malo više od toga su prodani i ovi koji su bili kod mene...ne sjećam se točno ali otprilike 3700 - 4000KN.

Re: Magneplanari oglasi

PostPostano: 14 vel 2020, 15:11
Postao/la black coffe
Spustia na 2500 pa me čudi ? da niko nije uzea . Ja tražim nešto za spavaću ( sad se u njoj sluša glazba a ne "one" stvari ) . Ma tamo baš treba neki ka loudnes efekt i da ima "stage" da instrumenti ne zvuče na hrpi zgužvano , znači ne glasno al da ima svega . Znači mora se poslušat ništa na neviđeno . Mislio san da ekipa iz Zadra koja se bavi elektrostatima zna nešto o tome , al sačekaču možda se ko javi . Btw što im more ka "otić" . Fala što si se javio :) .

Re: Magneplanari oglasi

PostPostano: 19 vel 2020, 13:03
Postao/la elvis
Iskreno nisam niti vidio ove postove. Magnetostati u pravilu rade dobro no izbjegavati treba prastare modele. Meni se zvuk istih sviđa, no možda ja nisam objektivan. Ne vole preglasnu relrodukciju kada ima dosta prvog registara, membrana zna ružno reagirati na to, ostalo sve za 5. Naravno imaju i svojih mana, pogotovo sa žicom naljepjenom na membranu, no što je tu je. Ne znam ništa o tim zvučnicima koji se prodaju, no cijena mi se čini iznimno prihvatljivom.