Backo navalio tweakati

Backo navalio tweakati

PostPostao/la Backo » 23 kol 2012, 14:22

..ebo player kojem treba bezbroj tweak-ova!
Backo

Re: Tweak sony x303es

PostPostao/la zbotic » 23 kol 2012, 16:06

Kada bi bio tvoj plejer nebi mu trebao nijedan tvik, ali kao i bezbroj puta do sada ti uopće ni ne možeš shvatiti zašto mi samograditelji uživamo u tvikanju tako dobrih plejera.
Od svega možda je najbolje da shvatiš da si na pogrešnom forumu.....
zbotic

PostPostao/la Backo » 23 kol 2012, 17:58

@zboticu,naravno da mom playeru ne treba,niti bi mu ikad prčkao ispod haube,ne zato što se to nebi moglo,nego jednostavno što mislim da mu to nije potrebno jer ovakav kakav je je vrhunski a savršenstva nema,pa stog čemu da se zamaram bezbrojnim tweak-anjem koji bi mu vjerujem samo u konačnici promjenili zvuk a napravili boljim je vrlo mala vjerojatnost tj upitno!.Btw,da si slušao mog,znao bi o čemu trabunjam a tebi za informaciju i dišpet,nisam ja na pogrešnom forumu,nego ne mora vitar puhati po razmišljanjima uvik tamo di bi neki htili.I još što si se naša uvriđen za player?,budimo iskreni da si na tvorničkog naišao sa potpunim zadovoljsvom kojeg bi dotični svirao,sigurno nebi čačkao godinama po njemu,tako da tu samograditeljsku foru,moš obisiti maču o rep ;) NHF.
Backo

PostPostao/la zbotic » 23 kol 2012, 19:06

Sokole moj svepametni i sveznajući. Samo ću ti kazati da trenutno ne postoji plajer bilo koje cijene i generacije za kojeg bih mijenjao ovaj svoj tvikani. Rekao sam ti da ti to ne razumiješ i dalje ti ponavljam.
A što sam sve sa svojim novcima mogao kupiti ti čak ni ne možeš zamisliti. (BTW i Marantz CD14 je inicijalno koštao 6000DEM) Osim toga, imao sam (vlastitu) firmu u kojoj sam svoj rad naplaćivao minimalno 2000 kuna dnevno (a često i puno više) pa ti lako možeš preračunati (ako nisi zaboravio matematiku) koliko mi je radnih dana trebalo da zaradim neki plejer od recimo 50 000 kuna, a nasuprot tome koliko sam vremena potrošio da napravim bezbroj tvikova. Još ti jednom ponavljam da ti to ne možeš razumjeti, ali nisi ti čak ni tome kriv već te je takvim napravilo ovovremeno konzumersko društvo. Jednog dana kada shvatiš da je zadovoljstvo raditi, a ne imati, onda ćeš i karakterno biti na nivou da o ovakvim stvarima možemo razgovarati. A do tada me se mani sa svojim komentarima na nivou dječjeg vrtića. Kapiše?!
zbotic

PostPostao/la Dean » 23 kol 2012, 21:25

Baš mi nešto zanimljivo ovo čitati.... :geek:
Dean

PostPostao/la Backo » 23 kol 2012, 22:27

@sokole moj imenjački,sveznajući,samo ču ti reći da ni ja nebi dao svoj bez obzira na cijenu brend(pod uvijetom da ga ne smijem prodati,jer u suprotnom bih a razliku bi stavio u đep i opet kupio CD10),osim eventualno CD7,Yamaha 20 000,pokoji još bi se našao.. ali ti češ reći da je tvoj sad bolji,naravno jer nisi dotičnog ni slušao.Kažem ti da ti ne razumiješ jer da ga ubiješ nisi mogao isprobati sve playere na svijetu i tako zaključiti da ga nebi mijenjao za ni jednog drugog a to govori koliko su ti izjave napuhane i dječje ili ti tipa moj je najveći.Izračunaj koliko si doma sad utumbao novca isključivo u sustav za stereo reprodukciju,jel znam da koristiš i 5.1 al nema veze.,pa onda dođi poslušaj kod mene,pa mi reci koliki je odmak a ja ču ti reći sva moja ulaganja u hi-fi,pa čemo viditi kome če se prije zacrveniti lice.(mada lupetamo bez veze jer niti si ti slušao u mene sustav a niti ja u tebe ali kad si me već potegao,moram i odgovoriti)

..evo još samo ovo pa ne budem više,jer se ti ovdi smatraš sveznajučim a ja ti to pokušavam dokučiti da nisi, niti si pametniji od mene s tim što si godinama tvikao player,samo ti to ne moreš dokučiti ali nema veze ionako si izgubio previše vremena u traganju svetog grala u hi-fi-u a ujedno ti želim dokazati da to što ti čuješ i imaš-tvrdiš, također ja za sebe imam.Druga stvar imenjače,znam te ja prije nego si ti mene znao,tako da znam s kim čakulam ali isto tako ne volim face umišljene koje misle da su najpametniji na svitu i misle da im nema premca,a to koliko je taj Marantz koštao kao novi ne govori ama baš ništa o samoj kvaliteti zvuka samog uređaja te sad kad si me opet potegao,(ne tvikan),uspoređujući sa CD10, desetka mu se može samo narugati ali ti to kao već znaš jel si ovog mog već slušao :lol: što se tiće tvoje zarade,libo me patika koliko si i koliko zarađuješ i dovoljno puta sam se uvijerio u svom iskustvu i kroz iskusvo ostalih meni poštivanih znalaca i audiofila i kroz 20g.bavljenjem hi-fia,da se visoko vijerni zvuk hi-fi-a ne kupuje količinom utumbanog novca.S ovim postom prekidan svaku konverzaciju s dioklecijanom jer je ipak on na nekom svom višem nivou :lol:
..Lip pozdrav i zdrav bija!
Backo

PostPostao/la zbotic » 23 kol 2012, 22:50

Iz svega ovog dobro je jedino to što više nećeš konverzirati sa mnom i nadam se da će te to držati barem pedeset godina.
zbotic

GM-70 SE Full DHT monoblokovi

PostPostao/la Schultz » 27 stu 2012, 20:53

Ali, ne može se običan diy-audio puk nositi sa tobom....

Naime, audiofilske podloške (naravno, usvirane) za zvučnički kabel sigurno doprinose na prezentaciji 3D prostora zvučne slike i smanjuju sibilante na zanemarivu vrijednost.....
Malvazijski tigar
Schultz

Re: GM-70 SE Full DHT monoblokovi

PostPostao/la tom_hifi » 27 stu 2012, 22:14

Schultz je napisao/la:Ali, ne može se običan diy-audio puk nositi sa tobom....

Naime, audiofilske podloške (naravno, usvirane) za zvučnički kabel sigurno doprinose na prezentaciji 3D prostora zvučne slike i smanjuju sibilante na zanemarivu vrijednost.....

Već sam objašnjavao prije čemu te podloške :) Samo zato da odvojim analogne interkonekte od strujnih žica (jer nemam HIFI rack(u) :mrgreen: kojeg ne volim, pa je sve na podloškama na podu), a ostale podloške (ispod kablova) su tek toliko. Imao sam viška antistatičke spužve :roll:
tom_hifi

Re: GM-70 SE Full DHT monoblokovi

PostPostao/la audio kutak » 27 stu 2012, 23:16

tom_hifi je napisao/la:
Schultz je napisao/la:Ali, ne može se običan diy-audio puk nositi sa tobom....

Već sam objašnjavao prije čemu te podloške :) Samo zato da odvojim analogne interkonekte od strujnih žica (jer nemam HIFI rack(u) :mrgreen: kojeg ne volim, pa je sve na podloškama na podu), a ostale podloške (ispod kablova) su tek toliko. Imao sam viška antistatičke spužve :roll:

nemoj se ljutiti.... ja bih rekao da se ti bojiš zmija koje gmižu po podu.... :mrgreen:

bitno da uživamo u tom kaj smo sklepali, bilo na betonu bilo na spužvi.....o ukusima se ne raspravlja....eto... ;)
Jedan trenutak sreće vrijedi tisuću godina slave
audio kutak

Sljedeća

Natrag na Offtopic

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.