Printer

Printer

PostPostao/la Khadgar2007 » 24 lis 2011, 22:45

Hej ljudi. Baš razmišljam u zadnje vrijeme koji da si laserski printer uzmem. Razmišljam o nekom samsungu do jedno 750kn koji ima ča jeftiniji toner. Jedan prijatelj je uzeo za firmu jedan ML-1660 i kaže da mu je super,samo naravno da je to već stari model kojeg ne vidim nigdje na lageru. Jel ima tko kakvu ideju

p.s.
oki znam da ne spada ovo u diyaudio ali ima veze sa audiom..majke mi. Pa valjda ću printati grafove cijevi,tranzistora i slične stvari ne mislim crtati po ekranu i gubiti oči iz dana u dan,a i kažu da papir sve trpi. :mrgreen:
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

Re: Printer

PostPostao/la s@ki » 25 lis 2011, 08:21

baš mora bit nov ? imaš starijih lasera po oglasniku milion, nađe ih se i za 200 300kn a toneri su kikiriki
Budimo UNIVERZALNI
s@ki

PostPostao/la grunf » 25 lis 2011, 10:01

s@ki je napisao/la:baš mora bit nov ? imaš starijih lasera po oglasniku milion, nađe ih se i za 200 300kn a toneri su kikiriki

dobro kaže s@ki, uzmi nekog polovnog HP ili Canona i za njih imaš uvik zamjenskih tonera ili ih daš napuniti
"Bolje nešto od nečega nego ništa od ničega."
grunf

PostPostao/la Mate » 26 lis 2011, 11:34

Što se tiče polovnih printera, to ti je kao i kad uzimaš auto. Što manje pređenih kilometara to bolje. Svaki laser printer ima mogućnost da isprinta test ili info stranicu na kojoj piše ukupni broj stranica koje printer isprintao za života i posebno koliko po svakoj ladici ako ih ima više.
Zavisi od modela ali bih rekao da sve ispod 100.000 kopija je upotrebljivo uz dovoljno nisku cijenu nabave.

Od jeftinijih, a solidnih novih printera svakako pogledaj Brother printere. Cijena tonera je dosta niža nego za recimo HP jer se toner kaseta prodaje odvojeno od bubnja. Vjerojatno će tebi jedan bubanj biti dovoljan za ono što ti treba a tonera koliko potrošiš. Pogledaj kod distributera http://www.zola.hr, ali svakako pogledaj po internet butigama tipa nabava.net a ja ti preporučujem http://www.diskont24.com
Mate

PostPostao/la Roko » 20 stu 2011, 12:04

U ordinaciji imam već nekoliko godina Samsung SCX 4100 laserski printer (kopirka, scanner), kupljen čini mi se na nekoj akciji u Metrou (dosta povoljno koliko se sjećam). Toner mu traje gotovo dvije godine, doduše u tzv. štedljivom modu (a printamo maltene svaki radni dan po pedesetak listova).

slika
neciviliziran, nekvalitetan i ne vidim dalje od nosa
Roko

PostPostao/la Khadgar2007 » 20 stu 2011, 13:47

Malo sam zaboravio na ovu temu jer sam u međuvremenu kupio printer i zaboravio da napišem da se može ovo zaključati ili barem obavijestiti ljude o kupnji.

Uglavnom kupio sam samsunga ML-1675. Nisam mogao naći 1660 jer je "zastarjeli" model pa sam onda kupio naslijednika. Otisak je sasvim ok meni zadovoljavajuć. Isprintam na paos papir nacrt pcba dva puta, onda stavim jedan preko drugog i kontrast je izvrstan, oki ništa se ne može usporediti sa filmom ali je ok.
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

Natrag na Offtopic

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju.