51 ( ako se ne varam ) mu je godina tek....

ziki je napisao/la:Jel to "Jednostavno protufazno pojačalo" na slici dolje desno?
Dean je napisao/la:.... i veliko srce ....
Dean je napisao/la:Maznuo sam Davorinu nekoliko shema, pa ako netko želi nešto zaraditi....
Master of Disaster je napisao/la:Upravo se vratio sa buvljaka na Preluci. Ubit će me žena. Jaoo kad samo pomislim, nisam ja za po buvljacima tumarat dovoljno samodiscipliniranUglavnom, za 150 kn sam uzeo Cambrige Audio A 500 pojačalo, upravo sam ga isprobao, i radi sve ok! Sad treba smislit kako joj priopćit "dobre vijesti"
![]()
tom_hifi je napisao/la:Master of Disaster je napisao/la:Upravo se vratio sa buvljaka na Preluci. Ubit će me žena. Jaoo kad samo pomislim, nisam ja za po buvljacima tumarat dovoljno samodiscipliniranUglavnom, za 150 kn sam uzeo Cambrige Audio A 500 pojačalo, upravo sam ga isprobao, i radi sve ok! Sad treba smislit kako joj priopćit "dobre vijesti"
![]()
Pogledaj obavezno i ispod haube kakvo je stanje
Master of Disaster je napisao/la:Upravo se vratio sa buvljaka na Preluci. Ubit će me žena. Jaoo kad samo pomislim, nisam ja za po buvljacima tumarat dovoljno samodiscipliniranUglavnom, za 150 kn sam uzeo Cambrige Audio A 500 pojačalo, upravo sam ga isprobao, i radi sve ok! Sad treba smislit kako joj priopćit "dobre vijesti"
![]()
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.