tom_hifi je napisao/la:Roko je napisao/la:...Grunfe, a di smo ono odredili ove godine na TF?...hmmm....aha ...u Bj...
Harkonenograd
Đurđacity
tom_hifi je napisao/la:Roko je napisao/la:...Grunfe, a di smo ono odredili ove godine na TF?...hmmm....aha ...u Bj...
Harkonenograd
grunf je napisao/la:evo još malo šibenskog arhipelaga,u slučaju održavanja nekog budućeg TF-a u Šibeniku imati ćemo i turu brodom da ispitamo djelovanje mora na lampe
i sudionike nakon večeri s
![]()
tom_hifi je napisao/la:Radi se o različitim fazama. Evo, ovog trena imam 227.8V. Ne znam što je to bilo taj dan, al nikad nije toliko niski napon bio. Većinu vremena se drži na cca 224-225V, ali zna varirati ovisno o danu.
No svejedno, poradi čega se događaju ta variranja, ne bih znao.
Palo mi na pamet izmjeriti napon u dijelu kuće gdi je bila baka i tamo smo fidovku stavili, znači, nanovo sve napravili i eto, 231.5V je tamo. Dal bi to moglo biti do nekih starih osigurača, pošto je ostali dio kuće na te osigurače, a ne fidovku ...
ninja je napisao/la:Roko je napisao/la:ninja je napisao/la:Prodao ..... Respons
Da nisi osvojio onog Martena?... viewtopic.php?f=17&t=437
Kako da ne .... izgleda da je sretni dobitnik iz Bg... ja cu na kaficu i rakijicu kad ih dobije
![]()
... a prodajem i BATove
seewolf je napisao/la:kupili napu od 3500kn za novu kuzinu. ne radi.
uzeo vrecicu, komad coax kabela, nesto pik trake i aluminijske folije. i sve radi.
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.