Što se radi ovih dana...

Re: Što se radi ovih dana...

PostPostao/la joe dalton » 18 ožu 2012, 01:00

tom_hifi je napisao/la:I tak, u sobi gdi mi je sistem trenutno je 216V (nikad nije bio ovako niski) ... a u svim drugim sobama u kući 225V. Katastrofično :mrgreen:

Imas ozbiljan problem s kucnom instalacijom. Osim ako se ne radi o razlicitim fazama.
joe dalton

PostPostao/la tom_hifi » 18 ožu 2012, 07:35

Radi se o različitim fazama. Evo, ovog trena imam 227.8V. Ne znam što je to bilo taj dan, al nikad nije toliko niski napon bio. Većinu vremena se drži na cca 224-225V, ali zna varirati ovisno o danu.

No svejedno, poradi čega se događaju ta variranja, ne bih znao.

Palo mi na pamet izmjeriti napon u dijelu kuće gdi je bila baka i tamo smo fidovku stavili, znači, nanovo sve napravili i eto, 231.5V je tamo. Dal bi to moglo biti do nekih starih osigurača, pošto je ostali dio kuće na te osigurače, a ne fidovku ...
tom_hifi

PostPostao/la harkonen » 18 ožu 2012, 08:18

Khadgar2007 je napisao/la:Ako se ne varam TI ne trebaš ništa kupiti, to treba nama koji nemamo CNC ili ČEKAMO da netko nešto završi pa da krenemo dalje u izradu CNCa. :roll:

Varaš se Khadgare, da bi uopće Dean napravio neki komad koji mu zadaš, on treba platiti (ili kupiti, kako hoćeš) hrpu
troškova na koje ne računaš. Nije CNC sa neba bogom dan. I ne radi na manu. I nije nepokvarljiv i nije samostalan.
Od ućešća radnog sata u najmu prostora, pa do amortizacije glodala. Mogu ti iz rukava navesti njegovih dvadesetak
troškova, a ne bavim se njegovim poslom. Za nas je trenutno dobro (zbog konačne cijene) što vjerujem da niti on ne
računa na sve njih. Možemo se mi tu zezati koliko hoćemo, ali ništa na ovom svijetu nije besplatno ili jeftino, a ako jest,
ne može to dugo trajati........ zato i želim Deanu da nije besplatan ili prejeftin. Ili zaboravljiv. 8-)
:ugeek:

p.s.
Neka se niko ne uvredi na ovaj post, ali morao sam reagirati na svakodnevne pritiske na Deana, svi su navikli da
on hoće i može. Ali on je profesionalac i od toga živi. Na stranu što po noći razvozi ukrajinke.
I'm too old for this s...
harkonen

PostPostao/la LesFaul » 18 ožu 2012, 09:28

harkonen je napisao/la: Možemo se mi tu zezati koliko hoćemo, ali ništa na ovom svijetu nije besplatno ili jeftino, a ako jest,
ne može to dugo trajati........ zato i želim Deanu da nije besplatan ili prejeftin. Ili zaboravljiv. 8-) :ugeek:

Jos samo da :geek: sam to shvati..... Ali avaj, nemosh covjeku objasnit..... Inace, potpisujem vasceli post! :hail:
Hebeš ampa ak' je bez lampa!
LesFaul

PostPostao/la pamook » 18 ožu 2012, 09:59

harkonen je napisao/la:........ Na stranu što po noći razvozi ukrajinke.

Hot damn, ZNAO sam da sam na pravom forumu... jos se ja pitao koja je razlika kad narucis kutiju ili kutiju plus :hail: :lol: :lol:
....nemoj Sirogojno, ja ću....
pamook

PostPostao/la Roko » 18 ožu 2012, 12:09

Kae opet Dean nekaj zahebal? :lol:
neciviliziran, nekvalitetan i ne vidim dalje od nosa
Roko

PostPostao/la sonny » 18 ožu 2012, 12:37

Nikad pa ni tada...

Koliko god bio sretan kad mi kaže cifru za posao, toliko mi je žao što stvarno radi za ništa novaca...
Makar znam kako mu je jer sam i sam u dilemi kad moram reći koliko vrijedi moj posao...

Ja ću mu se nastojati odužiti na bilo koji drugi način, ako takav postoji...
A nekad je ovdje bilo dobro.......... Šteta.......
sonny

PostPostao/la grunf » 18 ožu 2012, 12:39

evo još malo šibenskog arhipelaga :D ,u slučaju održavanja nekog budućeg TF-a u Šibeniku imati ćemo i turu brodom da ispitamo djelovanje mora na lampe :lol: i sudionike nakon večeri s :pals:

slika
"Bolje nešto od nečega nego ništa od ničega."
grunf

PostPostao/la Roko » 18 ožu 2012, 12:43

...Grunfe :hail: , a di smo ono odredili ove godine na TF?...hmmm....aha ...u Bj... :D
neciviliziran, nekvalitetan i ne vidim dalje od nosa
Roko

PostPostao/la tom_hifi » 18 ožu 2012, 12:43

Roko je napisao/la:...Grunfe :hail: , a di smo ono odredili ove godine na TF?...hmmm....aha ...u Bj... :D

Harkonenograd :ugeek:
tom_hifi

PrethodnaSljedeća

Natrag na Offtopic

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.