Uh baš zavidim na vremenu koji možeš odvojiti za nove projekte. Meni je lista želja za diyanje postala duga, no ništa ne stižem. U firmi mi je gužva, kasno dolazim doma, pa sve stoji. Prije jedno dva mjeseca sam maknuo Martin Logan panele i vratio stare DIY esl panele. Iskreno meni DIY paneli rade bolje. Vjerojatno zato što su ravni, a ne zaobljeni kao ML. Nisam pametan, ne želim svoj rad pretpostavljati velikom Martin Loganu, no izravnost zvuka, ljepljivost koja te tjera da poslušaš CD od početka do kraja je na strani diy-a. Od preampa i dalje koristim Bruno P., a amp je i dalje BatoMM. Malo sam zakačio i Line Array, to radi dobro mamu mu, trebalo bi to dalje razvijati, no nije jeftino. Za svaki korak naprijed u odnosu na ovo što imam tražilo bi kupovinu kvalitetnih i skupih malih drivera, ne da mi se trošiti na to, no šteta, iznimno dobar stage, meni iznimno slušljivo i zabavno, neke stvari su čak i bolje na Line Arrayu nego na ESL-u, recimo puhački instrumenti i električna gitara. Oni najfiniji detalji su ipak malo grezi u odnosu na ESL, no vjerujem da bi se i to riješilo kupovinom kvalitetnijih drivera.
Inače stigli su mi perforirani metali za izradu ESL bass modula, manje više sada sve imam, uključujući i jezgre za step-up trafoe, samo treba krenuti u projekt.
Trenutna (ne)situacija u labu ...