zbotic je napisao/la:Ovaj gore je MM i MC i ide prijatelju (znaš ga da ne spominjemo ime).
Komercijalno bih za takav tražio minimalno 4000 kuna, tebi popust 40%, što je cca 400 kuna iznad cijene dijelova uz dva tjedna rada. Dakle za tebe radim ko na pruzi Brčko - Banovići
![]()
Pločice sam ti već nudio tj. imaš jednu na poklon ako se odlučiš sam raditi.
Za MM i/ili za MC izlaznog napona većeg od 0.8mV imam mogućnost napraviti Pass Pearl2. Cijena slična ovoj gore, a možemo se dogovoriti da ti prodam samo pločlice i uparene 2SK170.
Kako su 2SK170 krizni artikal i moje zalihe se drastično smanjuju takvim uparivanjima, tako to ne može biti po nabavnoj cijeni.Originalni 2SK170 još uvijek se mogu kupiti kod pouzdanih prodavača.
I u ovaj gore na slici ide 8 komada 2sk170 što je vidljivo i na shemi u linku.
Pearl 2 ima invertirani izlaz i ako mu se doda cijevni output gain (katodno sljedilo - invertirano) imaš HI-END sa gainom i za MM i bilo koji MC. Takvu skalameriju neviđenu na ovim prostorima ni po zvuku ni po mogućnostima gaina komercijano cijenim na 6500 kuna.
Imaš na Ebayu, a i ja sam naručio pločice za cijevni MM preamp, koji je kopija EAR834, to bi sam napravio kao od šale. Ja to ne radim nikome, a dijelovi i kutija došli bi te na Ebayu cca 1300KN.
Izvan ovih kvalitativnih okvira mislim da je ispod tvojih ambicija i da to ne trebaš raditi......
Zorane,
Hvala na smjernicama. Ma htio sam nekakvo instant riješenje jer sam tanak sa slobodnim vremenom, no očito je da za instant riješenja nema mijesta. Malo ću se pritajiti dok traje gužva na poslu, pa onda kada se sve malo smiri ću se posvetiti tomu na miru.
Pozdrav
Elvis