Možda bih ga danas slušao razgoračenih očiju i vilicom do poda...
Backo je napisao/la:Naravno da ne triba ni stajati u stavu mirno(kako ti kažeš) ali se nije lipo ni izrugivati
Backo je napisao/la:ne moraš se truditi sa objašnjenjima nekakvim,tipa friganim silicijima spika i falingama kod TP,jer to kod mene ne pali,,samo uho!
sstrsat je napisao/la:Backo je napisao/la:Naravno da ne triba ni stajati u stavu mirno(kako ti kažeš) ali se nije lipo ni izrugivati
Znas ca je ovdi izrugivanje?
To da netko proglasava da je zamjenom nekakvog jumpera dobil od NAD-a "savrseno neutralno pojacalo". To je izrugivanje sa svima koji nec malo znaju o elektroniki i ne samo izrugivanje nego i vridjanje njihovog zdravog razuma.
I sad bi u ime neke "pristojnosti" ili cega vec tribalo ne rec nista na takve vrdnje ili potvrdjivat iznosiocu takvih tvrdnji kako je on apsolutno u pravu. U ime cega? Mozda nekog "mira u kuci"???
Zal mi je ali ja san pred vise desetljeca prestal virovat u bajke i na takve besmislene tvrdnje cu uvik reagirat.
Zanimljivo je da tvrdnje o takvim enormnim boljicima sa ovakvim "tveakovima" iznose uglasvnom (ma ca uglavnom, uvik i uvik) oni koji nisu na "ti" sa elektronikom. Ili iznose ili zestoko brane iznosioce takvih tvrdnji.
Zasto to oni cine ne znam (a i nije me briga) ali sam duboko uvjeren da za to mora postojat neko psiholosko objasnjenje.Backo je napisao/la:ne moraš se truditi sa objašnjenjima nekakvim,tipa friganim silicijima spika i falingama kod TP,jer to kod mene ne pali,,samo uho!
Kako lipo potvrdjujes ovo ca san napisal. Samo uho, kazes?
Je li uopce imas i najpovrsniju predodzbu koliko je znanja iz elektronike, matematike, fizike, akustike, mehanike, optike.... bilo potribno da stvori nesto na cemu tvoje uho moze slusat.
Gledaj ovako, takvi argumenti tipa "samo uho i samo uho i ne triba nista objasnjavat sa tehnicke strane" mozda prolaze na nekom drugom tipu foruma ali na diyerskom forumu su zna se kakve tezine.
ilimzn je napisao/la:Pa sad... nemojte se bas svemu smijati. Ovako nesto sam i ja dozivio i to od puno respektabilnijih proizvodjaca...
Nije stvar u tome da to ne radi, vec samo ukazuje do koje razine su neki spremni 'stediti' s materijalima i izvedbama.
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.