maltus je napisao/la:Ajd dosta natezanja. Coek do TF-a mora to rijesiti. Lijepo objesi sa stipalicama ommetar izmedu faze i nule i pocni otspajati uticnice/doze/grla/prekidace dok ti ne pokaze beskonacni otpor.
Naravno to ne radis POD naponom !!
Sretno!
Khadgar2007 je napisao/la:maltus je napisao/la:Ajd dosta natezanja. Coek do TF-a mora to rijesiti. Lijepo objesi sa stipalicama ommetar izmedu faze i nule i pocni otspajati uticnice/doze/grla/prekidace dok ti ne pokaze beskonacni otpor.
Naravno to ne radis POD naponom !!
Sretno!
E ovo ću prepisati i zalijepiti negdje na zid jer do sada se nisam petljao oko instalacija upoće pa je ovo dobro znati.![]()
A zar Seawolf to ne radi dok su instalacije pod 220V?![]()
joe dalton je napisao/la:Osim frizidera![]()
Nisi li ti jos prije imao problema s kucnom instalacijom?
joe dalton je napisao/la:Cek malo. Ako sam dobro skuzio izgorio ti je glavni osigurac na dovodu, a ne neki za strujni krug ispod njega? Ako je tako i ako ti osiguraci nisu krpani cavlom onda je vjerojatno problem u razvodnoj ploci
tom_hifi je napisao/la:joe dalton je napisao/la:Cek malo. Ako sam dobro skuzio izgorio ti je glavni osigurac na dovodu, a ne neki za strujni krug ispod njega? Ako je tako i ako ti osiguraci nisu krpani cavlom onda je vjerojatno problem u razvodnoj ploci
Ma ne, pregorio mi je jedan osigurač od njih 12, nikakav glavni osiguračZnači, samo jedna prostorija nema struje, ostalo sve radi normalno.
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.