Roko je napisao/la:...i to free shipping...
Eto. I sad neka ga netko shvati zasto vec nije narucil

A kad je stavi, nick mu odma minjamo u Harkolokinen. U jebate, pa ova kovanica je cak i dobro ispala

Roko je napisao/la:...i to free shipping...
Roko je napisao/la:sonny je napisao/la:Odo si zakuhat' jednu, sad kad sam Onkya priveo kraju
Polaaako, prvo ti treba ovo:
Pa onda fino zakuhat vodu u ibriku, i onda imaš dva načina. Naša kuhar'ca u kafiću preferira malo prepeč kavu u otvorenom ibriku prije nego što nalije vruću vodu preko (to ti je ono "kafu mi draaaga ispeci"), ali može se i dodat kava kad voda proključa, pa zalit sa malo hladne vode na kraju
Fildžane možeš također malo zagrijat (da se kavica odmah ne ohladi), pa sa strane staviš jednu kocku šećera (ovo obavezno) i jedan rahat lokum (sa orasima po mogućnosti). Kocka šećera se ne stavlja u kavicu nego se umače i srče kavica lagano, lokum na kraju
harkonen je napisao/la:Njet, druzje, ja se raspalim na ruske perike, a ne kineske.....
sstrsat je napisao/la:Roko je napisao/la:...i to free shipping...
Eto. I sad neka ga netko shvati zasto vec nije narucil![]()
![]()
A kad je stavi, nick mu odma minjamo u Harkolokinen. U jebate, pa ova kovanica je cak i dobro ispala![]()
harkonen je napisao/la:Njet, druzje, ja se raspalim na ruske perike, a ne kineske.....
Baš ovakve:
Roko je napisao/la:...ahaaa...ono loknen radi sa GM100...samo prođe blizu...![]()
sstrsat je napisao/la:Roko je napisao/la:...ahaaa...ono loknen radi sa GM100...samo prođe blizu...![]()
pa sad, naslo bi se tu mozda vise znacenja. look, Lokin, lok(ilo)....![]()
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.