ilimzn je napisao/la:Evo, sad znam da nema sanse da ikad postanem Hi-End Guru. Za pocetak, da napravim uredjaj po tim uputama i prodam ga, jednostavno ZNAM da bi mi drugi dan pao klavir na glavu ili nesto slicno. Cisto radi toga da svemir ostane u ravnotezi.
Ma nima problema, stavis kacigu a klaviri neka padaju koliko oce
A zapravo nima lakse stvari nego postat hi-end guru. Zaboravis na neko vrime i obrazovanje i iskustvo i znanje i cili tehnicki background iza sebe pa pocnes "onima koje niki ne moze izmanipulirat" prodavat pricice na koje su ih ionako casopisi vec navikli. Cim pocnu primat takve pricice, vec su na putu da kupe i "high-end sprave" Koliko god da ti se povraca od takvih pricica
Pitam se da li svi mi koji nec delamo oko konstrukcije uredjaja jako grisimo zato ca ne gremo tim putem i zivimo na racun "poznavalaca high enda". Mozda bi nan bilo bolje da drzimo jezik za zubima oko nekih tehnickih i fizikalnih stvari i uzivamo u zaradi.
Ali jebiga, volja za cim boljim konstrukcijama je ipak izgleda puno jaca nego laki novac tako zaradjen. Ki nan je kriv