Export audio uređaja

Export audio uređaja

PostPostao/la Dacho » 17 kol 2011, 17:11

Dakle, kakva su iskustva s deportiranjem raznih kanti u EU glede prodaje? Konkretno,...oglasio sam svoje zvučnike koji su poveliki i 35kg teški (svaki) na njemački audiomarkt i odmah mi se u startu javio kupac ali ga zanima naravno kako bi to isporučio u dojčland, ima li nekih prijedloga, kakva je praksa?
Dacho

Re: Export audio uređaja

PostPostao/la sstrsat » 17 kol 2011, 17:29

Dacho je napisao/la:Dakle, kakva su iskustva s deportiranjem raznih kanti u EU glede prodaje? Konkretno,...oglasio sam svoje zvučnike koji su poveliki i 35kg teški (svaki) na njemački audiomarkt i odmah mi se u startu javio kupac ali ga zanima naravno kako bi to isporučio u dojčland, ima li nekih prijedloga, kakva je praksa?

Svapskom turisti u povratku doma dvi boce rakije i neka ih strpa u kamp kucicu. Registraciju obavezno zapisat :lol: :lol:
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la Dean » 17 kol 2011, 17:47

Izmjeriš veličinu i težinu, dodaš ponešto na pakung i na poštu. Tam sve saznaš.... :shock:
Dean

PostPostao/la ninja » 17 kol 2011, 20:07

Ima autobusa (domacih) i redovnih linija sa svih podrucija bivse Juge koji idu za razne zapadnjacke zemljice i voze "gastarbajtere". Mnogi imaju cak i prikacene prikolice za transporte. Znam na primjer da su neki slali i spavace sobe za Svedsku. Vozaci su vrlo usluzni i voze bez problema, naravno uz nadoknadu. Ljeto je malo zeznutija sezona za slanje nego na primjer jesen/zima/proljece.
ninja

PostPostao/la Dacho » 17 kol 2011, 20:16

Netko bi mozda pomislio da saljem mrtvace u tim sanducima, posto su I takvih gabarita... :lol:
Dacho

PostPostao/la harkonen » 17 kol 2011, 21:56

Pozvati kupca na par dana "seljačkog" turizma (nije zez, ministarstvo je proglasilo da taj oblik turizma nije seoski turizam nego seljački turizam, vjerovali ili ne...) pa čovjek uz odmor i pokoji schnaps riješi i preuzimanje kutija..
I'm too old for this s...
harkonen

PostPostao/la sstrsat » 17 kol 2011, 22:38

harkonen je napisao/la:nije zez, ministarstvo je proglasilo da taj oblik turizma nije seoski turizam nego seljački turizam, vjerovali ili ne...

Pa ima ministarstvo pravo, valjda te mudre glave znaju da li nam je turizam seoski ili seljacki :lol: :lol: :lol: :lol: Sude valjda po sebi :lol: :lol:
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la Roko » 22 stu 2011, 12:20

Gledam nešto danas izračun slanja paketa u HP za međunarodni promet, ispada da slanje paketa od napr. 10kg, za Njemačku dođe 270 kn, i to tzv. ekonomična pošiljka :twisted:

http://www.posta.hr/main.aspx?id=194
neciviliziran, nekvalitetan i ne vidim dalje od nosa
Roko

PostPostao/la Schultz » 22 stu 2011, 14:15

Pitaj malo i Intereuropu... Nama u firmi oni rade sve.
Neznam koliko košta privatno ali nama su na ponovljenom natječaju dali takvu cijenu da takorekuć više nam se isplati poslati pismo Intereuropom negoli poštom...

Sanduk od 50 kg iz Kine u Hr na vrata dolazi za cca 3500 sve uračunato...(neznam sada više točnu kalkulaciju ali znam da je bilo povoljno. Ugl. jeftinije nego da ideš u Kinu na "seljački turizam"...)
Malvazijski tigar
Schultz

Natrag na Offtopic

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju.