Ebay prilike

Gdje, kako, za koliko...

Re: Ebay prilike

PostPostao/la Khadgar2007 » 08 stu 2012, 01:46

DX?
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la audio kutak » 08 stu 2012, 01:48

Khadgar2007 je napisao/la:DX?

Deal eXtreme ;)
Jedan trenutak sreće vrijedi tisuću godina slave
audio kutak

PostPostao/la Khadgar2007 » 08 stu 2012, 01:56

jel to neka njihova firma za transport?
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la audio kutak » 08 stu 2012, 02:04

Khadgar2007 je napisao/la:jel to neka njihova firma za transport?

ne, to i je deal extreme .. lijepo ti na glavnom logou piše DX a desno pored dealextreme.... i sama stranica je www_dx_com ;)
Jedan trenutak sreće vrijedi tisuću godina slave
audio kutak

PostPostao/la Roko » 08 stu 2012, 12:33

U zadnjih nekoliko mjeseci dosta robe zaglavi u tzv. Pošti carinjenja u Zg. Vrlo često roba stigne za par dana u Zg (iz bilo kojeg dijela svijeta), pa onda ostane (potpuno bespotrebno) na toj pošti carinjenja nekoliko tjedana. Kad pošiljka ima tzv. tracking number, trebalo bi popratiti pošiljku preko neta ( http://www.track-trace.com/post ) pa kad stigne u Zg, nazvati tu poštu carinjenja i upitati di je, meni je nekoliko puta upalilo, treba ljubazno upitati i vrlo često će carinski službenici pogledati jeli paket u proceduri i poslati ga.

Pošta carinjenja Zagreb: http://www.posta.hr/postanske-usluge/pr ... nja-zagreb
neciviliziran, nekvalitetan i ne vidim dalje od nosa
Roko

PostPostao/la davorin » 08 stu 2012, 13:39

Roko je napisao/la:U zadnjih nekoliko mjeseci dosta robe zaglavi u tzv. Pošti carinjenja u Zg. Vrlo često roba stigne za par dana u Zg (iz bilo kojeg dijela svijeta), pa onda ostane (potpuno bespotrebno) na toj pošti carinjenja nekoliko tjedana. Kad pošiljka ima tzv. tracking number, trebalo bi popratiti pošiljku preko neta ( http://www.track-trace.com/post ) pa kad stigne u Zg, nazvati tu poštu carinjenja i upitati di je, meni je nekoliko puta upalilo, treba ljubazno upitati i vrlo često će carinski službenici pogledati jeli paket u proceduri i poslati ga.

Pošta carinjenja Zagreb: http://www.posta.hr/postanske-usluge/pr ... nja-zagreb

Kada bi, bez obzira na dugo, dugooo čekanje ostavio stvari "na miru" ( odnosno bez nazivanja carine pošta!), znao bih se u 40-50% slučajeva provući i bez carine, PDV-a, "ležarine", špedicije itd., ali kad bih ih nazvao da ubrzam slanje, pošiljka bi EXPRES stigla sa svim popratnim računima pride! :lol:
Zato preporučam: naoružajmo se strpljenjem i bez "talasanja", ukoliko želimo proći jeftinije! :D
Govorim to kao "eBay"-er sa 733 "utakmice u nogama" (odnosno kupnje :D :lol: )!
davorin

PostPostao/la Khadgar2007 » 08 stu 2012, 13:44

ja niti u ludilu ne želim kopati po osinjem gnijezdu(carini) i lijepo kod kuće čekam da stigne paketić, a nije zgorega da nakon mjesec i po kontaktiram prodavača i pitam ga za povrat novca ili da mi ponovo pošalje paket. :D
Khadgar2007

PostPostao/la pamook » 08 stu 2012, 15:07

Ne znam da li je nesto vezano s nasom postom zadnje vrijeme, ali sve posiljke kasne nemilice... Od ovih sa ebay-a ni ne ocekujem da budu koherentni, izgubila mi se jedna posiljka termo buzira (s ljepilom), lik salje ponovo... ostalo putuje preko mjesec dana ... ali i domaci promet je izgleda otisao u kauras... trafo iz VZ putuje od petka (jos ga nisam dobio, sutra tjedan dana), papricice koje sam poslao nula bodova o dostavi - cak i posiljka za ZG koja je gotovo uvijek bila reda 24sata od vrata do vrata (VK-ZG ili obratno, obicno pismo), sad putuje vec 3 dana... ili se izgubila... ili moj trafo pliva negdje... ili....

uglavnom, nesto je trulo, cini se, i u posti :roll:

ja u svom gradu (lokacija - shupak svemira) potpadam pod postu carinjenja OS... i isto su vise-manje pedantni oko posiljaka, vecinu koja mi dolazi nalazim zalijepljenu onim njihovim selotejpom - znaci provjeravana, a zadnje vrijeme su za svaku posiljku lampi ili bilo cega sto im "mirisi" na lovu, poceli slati one 10 kunske omotnice.... al neka ih, samo ne zvat na telefon jer su izgleda vrlo nervozni ako ih se prekida u poslu :mrgreen:

skoro pa

....nemoj Sirogojno, ja ću....
pamook

PostPostao/la micro » 08 stu 2012, 16:53

U OS postanskoj carinarnici je neki "remont" zgrade pa su ih privremeno premjestili u drugi prostor.
micro

PostPostao/la Khadgar2007 » 09 stu 2012, 15:40

Hmm...ča ako se desi da paket stigne a ovaj sa ebaya je već poslao drugi jer je prošlo već dosta vremena i tražili ste da pošalje novi?
Khadgar2007

PrethodnaSljedeća

Natrag na Nabava dijelova

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.