Khadgar2007 je napisao/la:Stolić je visine kao ča si i ti linkao,znači treba ići na neki stol da bude normalne visine, ja do sada nisam viđao nigdje cirkulare ili bilo koju drugu mašineriju koja dolazi u paketu sa pravim stolom.
s@ki je napisao/la:a jel može taj dirkular da radi sa drugim stolićem za pravi metalni saund?
Edison je napisao/la:s@ki je napisao/la:a jel može taj dirkular da radi sa drugim stolićem za pravi metalni saund?
Moze, al' da se uglave neke deblje cevke...
harkonen je napisao/la:Koliko je to već strana priče o rezanju aluminija? 4?
A još nismo ni odrezali taj komad. Pa odrežite ga više!
Gdje tu nestade DIY? U DIY-u se nešto i radi, ne priča se samo....što bi bilo kad bi bilo.
Približavate se izlišnosti rasprave poput one o......o......o kablovima.
Svi ih prave i prodaju, ali tko se usudi reći koju riječ o tome, ajmo mjerenja na sunce!
Podforum o kablovinju stoji prazan!
tom_hifi je napisao/la:Ja ću samo reći jednu stvar.
Već se dugo petljam s tim žicama i nikak da pronađem neko logičko rješenje. Bit interkonekcijskog kabela, po mojem saznanju, je da ima čim manji kapacitet. Eto, imam doma srebro, 12pF je kapacitet na 0.75m i to zvuči kao da samo visokotonac svira. Isprobano na više sistemaA kad stavim bakar, nebitno koji, kapacitet cca 100pF po metru, to je skroz druga priča.
Ne otvaram pandorinu kutiju niti pokušavam, ali nekad mi neke stvari zbilja nemaju smisla.
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.