s@ki je napisao/la:bome sam i ja danas dobio 2 vrečice fake kondova sudeći po ovom.... :S

s@ki je napisao/la:bome sam i ja danas dobio 2 vrečice fake kondova sudeći po ovom.... :S
E sada ča dalje, radi tih 6$ se ne bi svađao sa trgovcem već da samo stavim prodavača na black listu ovdje na forumu i to je to,ili da ga ipak malo navlačim po ebayu?
grunf je napisao/la:nisu to nikakvi fajkovi,oba fonta slova su u redu,zavisno o zemlji porijekla,ja ih imam i s jednim i drugim fontom,svi iz farnella
oni s iskrivljenim nožicama imaju primpremu za strojno ubacivanje na pločicu ili tako nešto
audio kutak je napisao/la:grunf je napisao/la:nisu to nikakvi fajkovi,oba fonta slova su u redu,zavisno o zemlji porijekla,ja ih imam i s jednim i drugim fontom,svi iz farnella
oni s iskrivljenim nožicama imaju primpremu za strojno ubacivanje na pločicu ili tako nešto
ja sam samo gledao hrpu tih Panasonic kondova kaj imam, novih i starih i svi, ali baš svi, imaju brojke i VELIKA slova iste visine,
a to na ovima "fejkovima" nije slučaj....
micro je napisao/la:Imam FC od 470/16V dobio poslije nove godine iz farnela i kuciste je drugacijih proporcija rekao bih nize od tvoga, nesto malo ispod 13mm visine a promjer je 10.2mm , a i fontovi se ne slazu.
audio kutak je napisao/la:grunf je napisao/la:nisu to nikakvi fajkovi,oba fonta slova su u redu,zavisno o zemlji porijekla,ja ih imam i s jednim i drugim fontom,svi iz farnella
ja sam samo gledao hrpu tih Panasonic kondova kaj imam, novih i starih i svi, ali baš svi, imaju brojke i VELIKA slova iste visine,
grunf je napisao/la:audio kutak je napisao/la:grunf je napisao/la:nisu to nikakvi fajkovi,oba fonta slova su u redu,zavisno o zemlji porijekla,ja ih imam i s jednim i drugim fontom,svi iz farnella
sad bi tih slika ali moran ići,i jedan i drugi font su u redu ,eto nek za provjeru izmjere ESR ,veća kučišta imaju veći font,manja manji eto tako je kod mene slučaj,sve iz farnella
Khadgar2007 je napisao/la:U planu je bio pogledati ESR i možda ako imam di izmjeriti kapacitet, sigurno je da se ovi kondići neće baciti ali da znam za ubuduće da li da prekrižim ovog prodavača ili ne. cijena između amera i kineza je malo prevelika,kinez daj 20kom za 6$ a ovaj jedan kom za 2,8$,istina da se kinez možda dokopao toga na tonu pa može dijeliti šakom ali opet...
U glavnom zaključak je kada tražim kondove pogotovo elkove da malo pogledam bolje slikice sa ebaya i ako nađem negdje slike oriđiđi kondova pa malo usporediti.
Audio kutak,pretpostavljam da je onaj drugi link onaj amer kojeg si spominjao da je provjeren?
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.