E, baš može, reče Thor i otplovi....
No dobro, šalu na stranu, zaista stoji i sstrsatova i tubemanova riječ, 1000V nije nešto bezazleno, no Kaligula je
elektro struke koliko sam shvatio pa će znati primjeniti sve mjere opreza, čak i više od toga jer sam čovjeka i
osobno upoznao i odaje takav dojam.

Također, nije ni 9K trafo tih gabarita i potrebnih karakteristika baš za svaki dan. Ali stoji i da će ionako neophodna povratna veza prilično popraviti stvar odziva, stoji i da će UL odraditi svoje, stoji i da taj amp ne troši više od
cca 350-400VA, stoji pomenut Kaligulin oprez i stoji da ako ga on ne napravi, neko drugi hoće. A to Kaligula onda neće otrpit'

Mene od svega toga najviše bode u oči cijena tih izlaznih trafoa. Ali ozbiljno. Ne idem sad kontra Branka i
njegovog potvrđenog umjeća i iskustva koji ljudi imaju u radu s njim, vjerujem i da za ovo mora naručiti dosta lima
koji će staviti postrani pa kad se proda, no 1500kn je 1500kn. Jednostavno previše. Pogotovo danas, to jesu kvrge, ali...
Eto. A da možemo napraviti da ovaj amp svira, i to lijepo i to prilično linearno, to možemo.
A Davorin je nekoliko puta nedavno ukazao na neke stvari koje smo otpisali :npr. bi-nebi splitter ili baš kreacija posebnog
UL namota koju bi Kaligula ovdje mogao primjeniti sa shemom motanja, tako da bi ja tu vrata ipak ostavio odškrinuta.
Uglavnom, uz uvažavanje svega pomenutog, ako Kaligula ima želju i volju - mene recimo baš zanima kako zvuči
50W-atni SE pentodni amp.
A vjerujem da nisam jedini..... Kaligula?