ilimzn je napisao/la:Ne zaboravi odabrati konektore tako da ih ne mozes zamijeniti
Ima kćerka, hvala Bogu, raznoraznih lakova za nokte!
Patric Turner sistem!

Kaligula je napisao/la:A zaboravija ja naručiti podnožja.
Tip podnožja za GK-71 je U7G.
Međutim U7G ima varijacija od lampe do lampe. A i varijacija u cijeni.
Tako par podnožja za GK-71 dođe 25$, a par podnožja za 813-icu dođe 13$. Jedino bi na ovome tribalo prosvrdlati rupicu br.1 na 5mm jer je nogica 1 na GK-71 šira. Neznam dali se u tom slućaju mora skinuti kompletan konektor br.1, jer tako se onemogučuje spajanje nogice br.1, odnosno metalnog obruća na masu. Bilo bi dobro kad bi se rupica u keramici mogla proširiti a da konektor ostane čitav. Također je upitno može li uopće nogica široka 5mm ući u konektor napravljen za fi 4mm.
Odlučija bi se za kupnju ovih jeftinijih podnožja za 813-icu, ne zbog cijene, nego upravo zbog nogice br.1.
Jeli netko širija rupice u keramici? Ima li kakva caka da keramika necvrcne?
Kaligula je napisao/la:Evo mene na početku!![]()
Novi ispravljač, tri punovalna ispravljača u seriji.
Nova radna točka,
Ua = 1kV, Ia = 100mA.
Kaligula je napisao/la:Evo mene na početku!![]()
Novi ispravljač, tri punovalna ispravljača u seriji.
Nova radna točka,
Ua = 1kV, Ia = 100mA.
Ra = OT 9K
bias = 50V
Ug3 = 50V
Ug2 = 400V
Ug1 = -40V
Ub+ = 1065V
Ig2 = 9mA
CCS = LM317
Rccs = 11,47ohm
Iccs = 109mA
Rh = 2×47ohm 5W
Rk = 447ohm 15W
Valjda nisam ništa zaboravija.
Kaligula je napisao/la:Da moja hanuma vidi ovi post, ima bi o ćemu razmišljati...![]()
![]()
Po tko zna koji put govorim da me na ovaj projekt natiralo to šta sam nabavija dvi GK-71 za 30$.
Ali, kad zaglibiš, nema povratka. Nemojte me krivo shvatiti, Meni nije ža! I idemo dalje.
Ajmo mi sad razraditi ove EI150-ice do u detalje da Branko ima šta i raditi za tu lovu.
Tijelo 50×72. @davorinov recept paketiranja objašnjen za EI-120.
Treba sve preračunati za EI-150 izlazne snage preko 50W.
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.