nekako sam i bio zamislio ovo kao fotoblog ili nesto toga tipa, jer obicno kad nesto radim i pravim obavezno nalupam brdo slika, cisto za svoj gust... a i ovako je puno lakse kad gro ociju i glava koje zasigurno razumiju i znaju puno vise nego ja sam VIDI sto sam eventualno sfusao ili pogresno ubacio... tako da... I would be honored
posalji sve sto mislis da bi bilo od pomoci, a ja ionako nastojim svaki slobodni tren zbrisat do radnog stola ne bih li malo cackao
sarafe cu sutra detaljnije "pogledati" i vidjeti kako sjedaju plocice na njih, od samog lima odstoje za visinu podloske i dvije matice, i ima jos mjesta za odignuti ih

... ako bas bude problem, ima se M4 imbusa pa cemo zamijenit
ovako sastavljano na limu mi je OK, jedino kako tezina raste tako se sve vise bojim za lim da ostane ravan i neostecen

.... a pokusat cu cim kasnije stavit sve u drveni okvir jer sam siguran da bih ga u suprotnom uspio kvalitetno izgrebati unatoc svoj paznji, a ne da je fantasticno dobro finisiran, nego ladica do poda... prema tome, nadamo se izbjegavanju ogrebotina
uglavnom, potrudit cu se sve step-by-step dokumentirati, a ti samo udri sa naputcima, i mailovima... sve slike, cak i vece rezolucije, su svakako dobrodosle

....nemoj Sirogojno, ja ću....