Tube bufferi

Re: Tube bufferi

PostPostao/la tom_hifi » 08 ruj 2011, 18:33

Umjesto da me se pohvali, tu se o diodama i "svjetlećim" lampama priča :mrgreen:

Vidio sam u KTCu različitih lampi svakojakih boja :lol:
tom_hifi

PostPostao/la harkonen » 08 ruj 2011, 19:22

Ma pusti ih, to su ti sve odreda rođeni offtopičari, počneš sa bufferom, a završiš na kremšnitama...
Sad će pitat - kojim kremšnitama?
Kako kojim - pa ovima o kojima Vam ja sad pričam! :lol:
Dakle, ja znam za :
a) vulgaris - kora gore i dolje - gore kora posipana mljevenim cukrom
b) čokolada umjesto mljevenog cukra
c) šlag i čokolada umjesto gornje kore
Koja još kombinacija ima? One sa umjetnim kremama, koje se nisu ukuhale- zabranjeno!
Ok, a sad - koja vrsta najbolje prija sa 6n6p bufferom?

Eeee - to ti je umjeće offtopica, odeš toliko daleko i onda se vratiš na temu....
a mogu na slijedećem TF-u održat' i malo predavanje ako tko želi, ali vidim ja oko sebe
i hrpu mogućih profesora!
:ugeek:
I'm too old for this s...
harkonen

PostPostao/la sstrsat » 08 ruj 2011, 19:26

harkonen je napisao/la:Ma pusti ih, to su ti sve odreda rođeni offtopičari, počneš sa bufferom, a završiš na kremšnitama...

Koja još kombinacija ima? One sa umjetnim kremama, koje se nisu ukuhale- zabranjeno!
Ok, a sad - koja vrsta najbolje prija sa 6n6p bufferom?

Orehnjaca je bolja od kremsnite i puno bolje se slaze sa 6H6 bufferom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Upravo san se sitil jednog stripa o Hogaru kad su vikinzi raspravljali koje je cvice lipse :lol: :lol:
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la harkonen » 08 ruj 2011, 19:37

Ak' može Hogar o cvijeću, što fali da mi peremo malo o kolačima. A sad kad si spomenuo orehnjaču -
a da mi malo ponesemo na Žarula fest (naravno tko može da ne smeta u autu) suhe ili polumokre kolače svog kraja,
tko malo orehnjače, mahovnjače, sirnice, gibanice, prekmurske gibanice,(rezerviram se), raznijeh muffna........
Lampe? Kakve lampe? :-)
I'm too old for this s...
harkonen

PostPostao/la Khadgar2007 » 08 ruj 2011, 19:41

Može prodano, dobra ideja tako da malo podmit...hoću reći udobrovoljimo žarulaše ča se tiče darivanja raznih stvarčica. :mrgreen:
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la sstrsat » 08 ruj 2011, 20:45

harkonen je napisao/la:Ak' može Hogar o cvijeću, što fali da mi peremo malo o kolačima. A sad kad si spomenuo orehnjaču -
a da mi malo ponesemo na Žarula fest (naravno tko može da ne smeta u autu) suhe ili polumokre kolače svog kraja

To je potpuno u redu i vec bi bilo vrime da to uspostavimo ka stalnu praksu i za ZF i za TF :D
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la admin » 08 ruj 2011, 21:06

harkonen je napisao/la:Ak' može Hogar o cvijeću, što fali da mi peremo malo o kolačima. A sad kad si spomenuo orehnjaču -
a da mi malo ponesemo na Žarula fest (naravno tko može da ne smeta u autu) suhe ili polumokre kolače svog kraja,
tko malo orehnjače, mahovnjače, sirnice, gibanice, prekmurske gibanice,(rezerviram se), raznijeh muffna........

Vec sam mislio ponovno zalijepiti "Status", ali ovo je ublazilo moju odluku :lol:
admin
Site Admin

PostPostao/la joe dalton » 08 ruj 2011, 21:32

A ja spremio bocu rakije..... :?
Niš onda odo peć kolače..... :roll:
joe dalton

PostPostao/la Edison » 08 ruj 2011, 21:39

joe dalton je napisao/la:A ja spremio bocu rakije..... :?
Niš onda odo peć kolače..... :roll:

Joe, valjda znas da je na takvim skupovima alkohol zabranjen?
Salji tu bocu rakije meni da je deponiram na sigurno mjesto, gdje nece imati stetne utjecaje. Paket vezi srebrnom zicom u teflonu. A ja cu ti poslati paketice praska za pecivo, marcipan, suhi kvasac i secer u prahu... :lol:
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la tom_hifi » 08 ruj 2011, 23:13

A koliko tek ja imam šljivovice. Čista, bez šećera, od onih bistrica. Vrhunska :)

Orehnjača, orehnjača. Taman da se pojede iznad nečije lampe dok se gledaju iznutrice uređaja :mrgreen:
tom_hifi

PrethodnaSljedeća

Natrag na Cijevna tehnika

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.