Vidio sam u KTCu različitih lampi svakojakih boja

harkonen je napisao/la:Ma pusti ih, to su ti sve odreda rođeni offtopičari, počneš sa bufferom, a završiš na kremšnitama...
Koja još kombinacija ima? One sa umjetnim kremama, koje se nisu ukuhale- zabranjeno!
Ok, a sad - koja vrsta najbolje prija sa 6n6p bufferom?
harkonen je napisao/la:Ak' može Hogar o cvijeću, što fali da mi peremo malo o kolačima. A sad kad si spomenuo orehnjaču -
a da mi malo ponesemo na Žarula fest (naravno tko može da ne smeta u autu) suhe ili polumokre kolače svog kraja
harkonen je napisao/la:Ak' može Hogar o cvijeću, što fali da mi peremo malo o kolačima. A sad kad si spomenuo orehnjaču -
a da mi malo ponesemo na Žarula fest (naravno tko može da ne smeta u autu) suhe ili polumokre kolače svog kraja,
tko malo orehnjače, mahovnjače, sirnice, gibanice, prekmurske gibanice,(rezerviram se), raznijeh muffna........
Lampe? Kakve lampe?
a da mi malo ponesemo na Žarula fest (naravno tko može da ne smeta u autu) suhe ili polumokre kolače svog kraja,
tko malo orehnjače, mahovnjače, sirnice, gibanice, prekmurske gibanice,(rezerviram se), raznijeh muffna........
Lampe? Kakve lampe?
joe dalton je napisao/la:A ja spremio bocu rakije.....![]()
Niš onda odo peć kolače.....
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.