Edison je napisao/la:Elvis, imam tri vlastita SE pojacala i cetvrto Sebartov kit STA-8. Mislim mozda napraviti i jedno s 2A3. Nemam nista ni protiv SE pojacala sa 6C33C. Imam jedno vlastito cijevno PP pojacalo i jedno kupovno. Ali kud cu s tolikim pojacalima? A OTL nisam nikad radio, i to je ipak malo "tvrdji orah" od SE pojacala. I izazov je veci i konstrukcijski, i topoloski, nazalost i financijski... Vrlo rado bih napravio jos cudo toga, ali nemam dovoljno ni vremena, ni prostora, ni novca da se sve zelje pokriju... A nije da mi OTL pojacalo bas treba, nego je izazov...
Slažem se i meni je problem smještaj svega toga, pa često znam neopravdano rastaviti nekakve "draft" projekte. Prije ili kasnije mi bude krivo zbog toga, no nema veze, ipak su sve to bili projekti za nekakav test opravdanosti. Ne bi bilo loše napraviti ozbiljan testni power supply x2, pa bi testiranje raznih koncepata bilo puno produktivnije i brže, no ne znam zbog čega takav projekt redovno zaobilazim, a koliko bi mi samo vremena, truda i novaca uštedjeo.... Među iste sapda i DIY dobar, ali stvarno dobar tester lampi (mislim na onaj pravi), a i taj je na vječitom čekanju.

OK, koliko vidim totalno si zagrizao za OTL.

Pozdrav, Elvis