6C33

Re: 6C33

PostPostao/la sstrsat » 27 kol 2011, 20:45

Dean je napisao/la:
harkonen je napisao/la:Dodaj k tome još i zvučno ime i to je definicija hajenda?

Mislin da bimo za odgovor na to pitanje tribali upitat ekspertnu grupu (srica pa ih ima u blizini :lol: :lol: )

A po mom skromnom misljenju, mozda ipak fale kabeli debljine zvecarke. Ali to bi vec eksperti znali odgovorit :lol:
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la zbotic » 28 kol 2011, 07:32

Jedan s drugog foruma čuje promjenu USB kabela između eksternog diska i servera nakon čega još ima i bežičnu vezu, laptop i DAC (a da se uz to nije promijenila ni brzina prijenosa podataka). :lol:

Citiram:

I have a Lenovo ThinkPad that I use as media server. I connected with USB cable external disk to that server. Media server is connected to my internal LAN and WLAN. I am streaming music and films over WLAN to my music and video clients.
.........
Then I put Audioquest Carbon. It was slightly better than Lenovo. Not day/night change but it was a bit better ... maybe with a bit more finesse ... The speed though didn't improved - it remained as it was with Lenovo USB.

Kada ovako nešto pročitaju ljudi s kojima se družim privatno i poslovno misle da sam poludio kada sudjelujem u takvim raspravama. I mogu vam reći da su potpuno u pravu. Od sada zabranjujem da me se poistovjećuje s pojmom "audiofil". Ja sam samo samograditelj elektroničkih uređaja..... :lol:
zbotic

PostPostao/la tubeman » 28 kol 2011, 07:50

Dobrodošao u klub :idea: :idea:
tubeman

PostPostao/la sstrsat » 28 kol 2011, 09:50

zbotic je napisao/la:Jedan s drugog foruma čuje promjenu USB kabela između eksternog diska i servera nakon čega još ima i bežičnu vezu, laptop i DAC (a da se uz to nije promijenila ni brzina prijenosa podataka). :lol:

Citiram:

I have a Lenovo ThinkPad that I use as media server. I connected with USB cable external disk to that server. Media server is connected to my internal LAN and WLAN. I am streaming music and films over WLAN to my music and video clients.
.........
Then I put Audioquest Carbon. It was slightly better than Lenovo. Not day/night change but it was a bit better ... maybe with a bit more finesse ... The speed though didn't improved - it remained as it was with Lenovo USB.

Kada ovako nešto pročitaju ljudi s kojima se družim privatno i poslovno misle da sam poludio kada sudjelujem u takvim raspravama. I mogu vam reći da su potpuno u pravu
. Od sada zabranjujem da me se poistovjećuje s pojmom "audiofil". Ja sam samo samograditelj elektroničkih uređaja..... :lol:

Izvanredna recenica
Mislin da ju podosta clanova ovog foruma potpisuje

A za takve postove kakav je napisal ovi vlasnik Lenova cak i ne moramo ic na engleske forume. Ima u vrlo bliskoj okolini puno i previse takvih :lol: :lol: :lol: Ma sismisove usi su mala beba prema usima domacih autora takvih postova
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la Edison » 28 kol 2011, 13:47

zbotic je napisao/la:Kada ovako nešto pročitaju ljudi s kojima se družim privatno i poslovno misle da sam poludio kada sudjelujem u takvim raspravama. I mogu vam reći da su potpuno u pravu. Od sada zabranjujem da me se poistovjećuje s pojmom "audiofil". Ja sam samo samograditelj elektroničkih uređaja..... :lol:

A isto nisi daleko utek'o. ;)

I u ovoj grupaciji imas: bi li za vezni kondenzator stavio Mudro ZXN srebro-zlato-u-maslinovom-ulju ili Origano X-2 Clear Superstition u pcelinjem vosku? :lol: Ili dal' koristit za ozicenje 9N srebrnu zicu u teflonu, ili ce biti dobra i zica za telefone (vojne)... :angel:
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la zbotic » 28 kol 2011, 14:31

Hvala dragom Bogu što ja takve razlike ne čujem. :roll:

Blažena Jugoslavija. Mogao si birati hoćeš li Yuga za izvoz u Ameriku ili u Evropu. :lol:
zbotic

PostPostao/la Dean » 28 kol 2011, 15:36

Edison je napisao/la:I u ovoj grupaciji imas: bi li za vezni kondenzator stavio Mudro ZXN srebro-zlato-u-maslinovom-ulju ili Origano X-2 Clear Superstition u pcelinjem vosku? :lol: Ili dal' koristit za ozicenje 9N srebrnu zicu u teflonu, ili ce biti dobra i zica za telefone (vojne)... :angel:

Ja sam s tobom razočaran :( Ti stvarno teraš šegu sa ozbiljnim stvarima :o
Dean

PostPostao/la zuzi » 28 kol 2011, 15:39

Što se čuje,što se ne čuje, očito vječna tema bez koje ne ide pa bilo o kojoj temi se raspravlja (ovdje je nominalno tema "ruskinja". E pa da onda malo probam nasmijati svekoliko (registrirano i neregistrirano) pučanstvo.
Ima tome prilično vremena kad sam prisustvovao isporuci "srebro u ulju" kondova sretnom kupcu koji je naravno silno htio staviti te umjesto "papir u ulju". Onda sam ga pitao jel probao kondenzatore "mozak u ulju". Reakciju si zamislite sami.
Think pozitiv stay negativ
zuzi

PostPostao/la sstrsat » 28 kol 2011, 15:42

zuzi je napisao/la: Onda sam ga pitao jel probao kondenzatore "mozak u ulju". Reakciju si zamislite sami.

Virovatno si imal srice da je bil nenaoruzan :lol:
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la tubeman » 28 kol 2011, 16:51

Jedino što priznam "u ulju" su sardine. Po mogućnosti maslinovom.
tubeman

PrethodnaSljedeća

Natrag na Cijevna tehnika

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.