grunf je napisao/la:Kaligula je napisao/la:@grunfe,
nije uH nego mH.
OK,onda mH,malo san se zania
grunf je napisao/la:možda će netko od forumaša imati recikliranih od 47 i 100mH iz starih kazetofona
Dean je napisao/la:grunf je napisao/la:možda će netko od forumaša imati recikliranih od 47 i 100mH iz starih kazetofona
Žao mi je ; nemam reciklirane...
...imam nove !, 100mH , Izgledaju kao mali toroidići... Koliko trebaš?
Dean je napisao/la:grunf je napisao/la:možda će netko od forumaša imati recikliranih od 47 i 100mH iz starih kazetofona
Žao mi je ; nemam reciklirane...
...imam nove !, 100mH , Izgledaju kao mali toroidići... Koliko trebaš?
SSTRSAT je napisao/la:Kaligula, tu su sad manje vise kompletirane sve sheme za Biamp a ako triba, mozemo prodiskutirat bilo koji od detalja
Kaligula je napisao/la:A onda bi volija da se nađemo kod G. Branka u Odeonu u Rijeci radi njegovih možebitnih nedoumica. A to ovisi i o tvom slobodnom vremenu i dobroj volji.
sstrsat je napisao/la:Kaligula je napisao/la:A onda bi volija da se nađemo kod G. Branka u Odeonu u Rijeci radi njegovih možebitnih nedoumica. A to ovisi i o tvom slobodnom vremenu i dobroj volji.
Moze, nima problema. Jedino cemo morat dogovorit termine. Ja se vracan doma 26 / 06 a pocetkom sedmog miseca (negdi oko 4 ili 5 / 07) moran skocit na 2 dana u Milano. Osim toga cemo moja bolja polovica i ja skocit na par dana u Zadar ali jos ne znan kojeg datuma. kako vidis, nije mi raspored bas strasno pretrpan pa ce bit dosta prilike da to dogovorimo
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju.