Aha, tu sam i mislio da ide tipkalo. Sve sad jasno sa sheme. Čini mi se super ovo. Definitino bih rađe to nego okretni prekidač.
s@ki je napisao/la:ajde ne lupetaj.. po tebi bi se svi trebali prestat baviti ičim vezanim uz ovo što volimo zato što smo po struci ili nam je stalni posao daleko od ovog ?
Možda takvi ni nebi trebali prisustvovati forumu onda pa da bude one man band ?
s@ki je napisao/la:ajde ne lupetaj.. po tebi bi se svi trebali prestat baviti ičim vezanim uz ovo što volimo zato što smo po struci ili nam je stalni posao daleko od ovog ?
Možda takvi ni nebi trebali prisustvovati forumu onda pa da bude one man band ?
s@ki je napisao/la:ma kad si krenuo o kuhinjama i varenju, reko WTF
tom_hifi je napisao/la: A ako idemo još realnije, čiji zvučnici zadovoljavaju potpunu linearnost 20Hz - 20kHz. No, ukoliko imamo i to zadovoljeno, rijetko koja prostorija ima potpunu linearnost (ne izdiže niti ne "upija" neki frekventni raspon), tako da, mislim da ovdje nepotrebno sitničarimo i samo ganjamo puke brojke.
grunf je napisao/la:tom_hifi je napisao/la: A ako idemo još realnije, čiji zvučnici zadovoljavaju potpunu linearnost 20Hz - 20kHz. No, ukoliko imamo i to zadovoljeno, rijetko koja prostorija ima potpunu linearnost (ne izdiže niti ne "upija" neki frekventni raspon), tako da, mislim da ovdje nepotrebno sitničarimo i samo ganjamo puke brojke.
hm,po ovome šta nam uopće treba hi-fi, dovaljan nam je i mp3 player i logitech zvučnici
tome poslušaj običan gramofon i super cd player pa reci tko ima bolji zvuk, sigurno ne cd player koji ide od 20 do 20kHz(ako uopće ide od 20 do 20kHz), bit pojačala je da radi od 0 do što više kHz ako je to moguće jer u tome se vidi njegova kvaliteta i vrijednost reprodukcije,zašto nešto kočiti ili štediti na nečemu kad ne treba,a u ovom slučaju je na izlaznom trafu,a to je najbitnija komponenta u ovom projektu,to ti dođe na isto koda složiš ALEPHA pa mu struju mirovanja spustiš ispod 0,5A jer si štedio na nečemu,nisam baš kompentetna osoba za raspravu o izlaznim trafoima,aali kod ovakvih projekata nema kompromisa i štednje
i kako sam osam godina radio baš u hi-fi branši i sretao se s svakavim ljudima,od kupaca do dilera i proizvođača nisam baš stekao dojam u neku zvučnu kvalitetu krklecovih uradaka (ovo je moje osobno mišljenje)
tom_hifi je napisao/la:Još jednom zahvaljujem Kaliguli na pristupačnosti, razumijevanju oko izlaznih trafa i što je u rekordnom roku dovršio PIC.
grunf je napisao/la:i kako sam osam godina radio baš u hi-fi branši i sretao se s svakavim ljudima,od kupaca do dilera i proizvođača nisam baš stekao dojam u neku zvučnu kvalitetu krklecovih uradaka (ovo je moje osobno mišljenje)
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.