DAH - 1 (kit)

Re: DAH - 1 (kit)

PostPostao/la Dean » 22 srp 2011, 23:10

Jedan tip je nedavno rekao: "it is lođikl, ljudi smo dogovorit ćemo se.."
Dean

PostPostao/la zuzi » 22 srp 2011, 23:13

Eto sve je dogovoreno, sad idem uvjeriti Edisona o padu prodaje njegovih uradaka zbog sve oštrije konkurencije i nemogućnosti izvršenja ugovora bez moje krivnje i to je to.
Think pozitiv stay negativ
zuzi

PostPostao/la Dean » 22 srp 2011, 23:32

zuzi je napisao/la:Eto sve je dogovoreno, sad idem uvjeriti Edisona o padu prodaje njegovih uradaka zbog sve oštrije konkurencije i nemogućnosti izvršenja ugovora bez moje krivnje i to je to.

a možemo mu namijestiti i kakvu aferu ili sex skandal :lol: :lol:
Dean

PostPostao/la Edison » 22 srp 2011, 23:47

zuzi je napisao/la:Eto sve je dogovoreno, sad idem uvjeriti Edisona o padu prodaje njegovih uradaka zbog sve oštrije konkurencije i nemogućnosti izvršenja ugovora bez moje krivnje i to je to.

Pad prodaje? A bilo je cista nula... i sad pad... :(
Pa morat cu sam kupovati vlastite proizvode ne bih li ponovo dosao bar na pozitivnu nulu... :lol:
Ovo me je jako pogodilo. A moram placati radnike, nije vise kao prije, sad je to krivicno djelo, a sjest ce mi i kakva ovrha za vrat... :roll:
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la Edison » 22 srp 2011, 23:50

Dean je napisao/la:

a možemo mu namijestiti i kakvu aferu ili sex skandal :lol: :lol:

Moze, moze, dajte se potrudite oko tog sex skandala...
Samo da napomenem, sad su starletice u modi... :lol:
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la harkonen » 23 srp 2011, 07:20

S obzirom da će uskoro ići i montaža ampa u tu kutiju popraćena fotkama (ali i vjerovatnije poslije godišnjeg)
gdje je zapelo za poklopcima za trafoe koje je Zmajz najavio? Ako je i to gotovo, molim da se prezentira, a ako nije, idemo sa "golim" trafoima, njihova crno - srebrna se sada nosi....
I'm too old for this s...
harkonen

PostPostao/la harkonen » 24 srp 2011, 13:26

Ha, Zmajz?
I'm too old for this s...
harkonen

PostPostao/la joe dalton » 25 srp 2011, 00:19

Edison je napisao/la:
Dean je napisao/la:a možemo mu namijestiti i kakvu aferu ili sex skandal :lol: :lol:

Moze, moze, dajte se potrudite oko tog sex skandala...
Samo da napomenem, sad su starletice u modi... :lol:

Ma nemoj se ni nadat, škrti su ti oni za starlete, to ti oni namjeste u fotošopu... :lol:
joe dalton

PostPostao/la joe dalton » 25 srp 2011, 00:41

Dean je napisao/la:Konačni izgled kutije:
slika

Super izgleda? :clap:
Koja je konačna cijena?
Cifre koje je spomenuo Bepo mi se čine fer pa me zanima da li se uklapaš ili će ipak biti više?
joe dalton

PostPostao/la zmajz » 25 srp 2011, 09:13

Nažalost, stvari se nisu odvijale kako sam planirao (u privatnom ljanu) pa je to uštopalo realizaciju samih poklopaca. danas popodne krećem u prva sastavljanja, i idu odmah fotke, ali kako nemam puno vremena na raspolaganju, trajat će to sve do vikenda.
Kratki info:
Kutije su rađene od crnog čeličnog lima (1 mm ili 1,5 mm, premA želji, iako dobavljač preferira 1,5mm), prototipovi su dimenzionirani za trafiće koje ja kanim koristiti u svom pojačalu, da se ne povlače bez veze, već iskoriste. Četvrtaste su i pričvršćivat će se za šasiju sa dva vijka (po jedan u dva dijagonalno suprotna ugla kutije), finiš ptema vlastitom nahođenju.
Inače, dobavljač može izraditi i kutije okruglog profila, dimenzije prema potrebi (za toroidalce i sl), ali narvno sve to mora biti u nekakvom obliku standardizirano, da ne maltretiramo majstora - rad je ovdje skuplji od materijala, ali dok je dobre volje da radi komadno....
To je inače bio najveći problem, naći majstora koji hoće napraviti četiri male kutije, i to po dva različitih dimenzija (dvije kutije za mrežne i dvije kutije za izlazne trafiće) i to relano naplatiti.
Komentirat će te i predložiti svoje viđenje nakon prvih fotki.
Toliko za danas
zmajz

PrethodnaSljedeća

Natrag na Cijevna tehnika

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.