ajmo se mi ostaviti pločica trenutno jer će sigurno biti izmjena na dva para izlaznih

,zašto ,zato šta san večeras napokon uspia napokon upaliti verziju s napajanjem izlaza na +/-52V ,ža mi je šta Nino.s nije čuja ovu verziju, bilo bi još više ovih

, zvuči puno bolje s višim naponom napajanja izlazog stupnja, zvuk je još dobio na prostornosti i dinamici,snage meni i previše,meni se čini malo tanji u basu,ali kako su 'novi' kondovi u napajanju to prepisujem njima,pojačalo je sad složeno na komadu pleksija zbog većih dimenzija i jedina mu je mana što ja nisam stavljao oklopljni kabel između pobude i izlaza tako da kupi malo bruma na njima,ali čujno tek s uhom na zvučniku,struju kroz izlazne sam smanjio s 250 na 150mA da ne pregrijavam mosfete jer sam ostavio isti hladnjak
e sad možemo ići s napajanjima izlaznog stupnja od +/-35 do +/-55V kako ko može ili ima , za napone iznad +/-40V bilo bi dobro imati dva para izlaznih, šta se tiče mog primjera meni je dovoljan jedan par zbog visoke osjetljivosti zvučnika,ali se zato uvik nađe gladnih zvučnika i onih s impendancijom ispod 8ohma pa dva para izlaznih dobro dođu(a popravi i karakteristku izlaza), zbog ovog na pločicu izlaza će trebati dodati još jedan par izlaznih tako da bude univerzalna
sutra bacim koju sličicu