Sad ja moran prškati!

Ovo kako ste vi odradili proračune, ovo je tako dobro napravljeno, da mi je teško naći riči kako da vam rečem nešto šta vam neće biti drago. Ja sam već nekoliko puta ode na temi iznija moj stav da sam svjestan troška i da želim napraviti amp što bolje i kvalitetnije mogu. Zato ste mi vi i izašli u susret da to upravo tako odradim.
Ali ima jedan problem:
Danas sam razgovara s Brankom iz Odeona da mi pošalje dimenzije žica i da se raspitam kad dolazu limovi. Usput sam ga upozna do kojih su mira transformatori narasli. Branko mi je reka da on nemože tehnički izvesti trafo veći od EI-150×90 iz razloga šta je nemoguće namotati žicu na tijelu 50×150 ili 120, a da se to tijelo pod žicom ne izvitoperi, pa ćak i slomi, a kamoli da uspije još i navući limove. Par puta je ponovija da je to tehnički nemoguće. Na kraju kaže, možda bi se odlućija namotati na 50×100 ali da bi rađe osta na 50×90. Kaže da se kod takvih izračuna mora ići na veću dimenziju limova.
A kako već postaje fama oko tih EI-150 limova, obeća sam mu da ću ponovo popričati s vama.
Kako sad EI-150×90 ili 100 postaje limit, svjestan sam da ću izgubiti na bandwith-u. No moji IKONI i tako ne idu ispod
37Hz - 30kHz, to neću izgubiti ništa ako mi trafo ne može prenijeti ispod 37Hz. A ni visokima nebi smija osjetiti manjak jer i tako u ovin godinama ne čujem ništa preko 12kHz, možda i manje...

Molija san Branka da me ne stavlja na čekanje i da mi namota transformatore odmah ćim dođu limovi. Obećao je da hoće. Ali neće ih motati dok sa sigurnošću ne shvati način motanja. Obeća sam mu (bez prethodnog dogovora sa sstrsatom

Da spojimo ugodno sa korisnim...

A volija bi sad čuti i vaš sud o ovome!