harkonen je napisao/la:
I da, Grunf, koje su prije par stranica (strana 9 i 10) teme driverice spomenute, kad je bilo riječi o malim internim kapacitivnostima?
znam da su spomenute

sviđa mi se ova ideja za CCS s BD139
harkonen je napisao/la:
I da, Grunf, koje su prije par stranica (strana 9 i 10) teme driverice spomenute, kad je bilo riječi o malim internim kapacitivnostima?
harkonen je napisao/la:Razgovori oko povećanja napona napajanja lampi u triodnom modu, pošteno iznad max. dopuštenih napona na g2,
dotaknuli su nedavno od strane Sstrsata pitanja korištenja takvog spoja u kojem bi se napon od anode prema g2 smanjio
zener diodom ili cijevnom regulatoricom i kako bi izgledala UI karakteristika takvog spoja.
Malo sam konzultirao i druge net i knjiške izvore i vidim da se to rješenje spominje u nekoliko zanimljivih diyaudio tema, no isto tako niko da se u'vati mjerenja da vidimo što je na stvari, i ustvari. Ili čuvaju podatke za sebe? Ne bi me čudilo.
Mada sam mislio da ću krenuti sa EL84 i zenericom, rekoh - batali to - spojit' ćemo mi lijepo EL34 koja nam je zanimljivija,
a s njom i cijevnu naponsku regulatoricu hladne katode, jer ako se već zaye.. s tim, onda da bar i svijetli.....![]()
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.