Dean je napisao/la:Kaligula; ne daj da te ovi smutljivci poljuljaju. Samo se ti drži projekta i napravi to sa lampama koje si predvidio. Radit će to dobro. 6c33 ionako nitko neće ( osim njih dvojice), pa će ih biti i kasnije...

To i je jedna od stvari koja me jako veseli kod 6C33. Tupi Ameri su je uglavnom popljuvali ka nepouzdanu i ca ti ga ja znam ca jos a nije im doslo do mozga da razlog lezi u njihovoj tuposti da shvate neke stvari oko babuske i da to postuju. Iako i ruske cijevi delaju po svim fizikalnim zakonima ka i sve ostale cijevi, ima kod njih nekih malih specificnosti koje je pozeljno uzet u obzir i time izbic (ponekad i nneugodna) iznenadjenja. Nju nitko normalan nece stavljat u npr OTL / OCL circlotron bez da je predvidil servo kontrolu i brzi zastitni sklop (osim valjda Amera

). Kad se tome doda i (najcesce) tjeranje u preveliku disipaciju onda nije ni cudo da ima i izvjestaja o spaljenim zvucnicima sa takvim spojem pojacala.
Kako se veliki dio svita (valjda zbog globalizacije

) povodi za Amerima, onda nima nekog velikog straha za nabavljivost 6C33 u buducnosti.
A sa cijenom koju imaju, tesko je i zamislit bolji izbor.
Hvala Amerima

, da nije bilo tog njihovog pljuvanja cijena babuske bi virovatno bila kakva je nekad bila. Prve koje san uzel su dosle preko Graafa iz Modene i kod njegovog Hr zastupnika su me kostale 140 tisuca tadasnjih talijanskih lira po komadu a kako je to bilo pred vise od 12 godina, komotno se ta cijena moze prevest u danasnjih 150 eura. Je da me je tu zastupnik virovatno dobro ogulil jer sam mu ih moral platit direktno u lirama i nisan dobil nikakav racun tako da ih je virovatno prosvercal preko te porozne granice i dobro naplatil.
Tako da mislin da nima straha za njihovu buducu nabavljivost. I da nas je 10 puta vise kojima je interesantna, tesko da bimo u toku cilog zivota uspili ispraznit ruska skladista.