PSE+SE=BiAmp

Re: PP+SE=BiAmp

PostPostao/la harkonen » 11 pro 2011, 22:48

Kaligula je napisao/la:A mogu li te babuške, ko prave babuške stati jedna u drugu? :P

To su onda matrjoške, ne babuške....

A glede carine, srećom ,pa i tamo rade neki audiofili....
:ugeek:
I'm too old for this s...
harkonen

PostPostao/la sstrsat » 11 pro 2011, 22:49

Kaligula je napisao/la:A mogu li te babuške, ko prave babuške stati jedna u drugu? :P

Paaa, ne. Ali u cijev od Zolje bi virovatno stale :lol:
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la harkonen » 11 pro 2011, 22:49

Offtopičari!
I'm too old for this s...
harkonen

PostPostao/la Kaligula » 11 pro 2011, 22:52

6N16B-V su sića i po cijeni i gabaritima. Nisam gleda grafove, ali, jel to li-la 6N8S?

4 kom D3A me dođu 65$.
Ništa ne radi šta ne znaš kako radi!
Kaligula

PostPostao/la sstrsat » 11 pro 2011, 22:53

harkonen je napisao/la:Offtopičari!

:ugeek: :offtopic: :lol: :lol:
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la sstrsat » 11 pro 2011, 22:59

Kaligula je napisao/la:
4 kom D3A me dođu 65$.

D3a naravno nisu bas jeftine ali to je prilicno relativno. U zadnjoj godini kad su se proizvodile su kostale 280DEM dok su npr "obicne lampe (EL84, ECC83 itd) kostale prosjecno nekih 5DEM. Vec to puno govori o njima
Kad se tome doda minimalni garantirani zivot od 1000 uri a to u praksi obicno znaci i do 10 puta duze one su zapravovrlo jeftine. Plus naravno sve one lipe osobine koje imaju.
Ovdi ti tribaju samo dvi D3a tako da to nije bas strasna cijena.

Kad si vec na ebayu, vidi malo za 6F12P
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la Kaligula » 11 pro 2011, 23:12

6F12P od 3 do 5,5$ ovisno o količini 10' ili 4 kom, komplet sa šipingom.

Sad san čita da babuška u radu dopiči do 350°C, a 6×350=.... :D
A meni je predviđena lokacija BiAmpa ispod Panasonicove plazme.
To nebu išlo???
Ništa ne radi šta ne znaš kako radi!
Kaligula

PostPostao/la sstrsat » 11 pro 2011, 23:14

Kaligula je napisao/la:6F12P od 3 do 5,5$ ovisno o količini 10' ili 4 kom, komplet sa šipingom.

Sad san čita da babuška u radu dopiči do 350°C, a 6×350=.... :D
A meni je predviđena lokacija BiAmpa ispod Panasonicove plazme.
To nebu išlo???

Izbaci plazmu :lol: :lol:
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la Dean » 12 pro 2011, 00:27

Kaligula; ne daj da te ovi smutljivci poljuljaju. Samo se ti drži projekta i napravi to sa lampama koje si predvidio. Radit će to dobro. 6c33 ionako nitko neće ( osim njih dvojice), pa će ih biti i kasnije... :geek:
Dean

PostPostao/la sstrsat » 12 pro 2011, 07:34

Dean je napisao/la:Kaligula; ne daj da te ovi smutljivci poljuljaju. Samo se ti drži projekta i napravi to sa lampama koje si predvidio. Radit će to dobro. 6c33 ionako nitko neće ( osim njih dvojice), pa će ih biti i kasnije... :geek:

To i je jedna od stvari koja me jako veseli kod 6C33. Tupi Ameri su je uglavnom popljuvali ka nepouzdanu i ca ti ga ja znam ca jos a nije im doslo do mozga da razlog lezi u njihovoj tuposti da shvate neke stvari oko babuske i da to postuju. Iako i ruske cijevi delaju po svim fizikalnim zakonima ka i sve ostale cijevi, ima kod njih nekih malih specificnosti koje je pozeljno uzet u obzir i time izbic (ponekad i nneugodna) iznenadjenja. Nju nitko normalan nece stavljat u npr OTL / OCL circlotron bez da je predvidil servo kontrolu i brzi zastitni sklop (osim valjda Amera :lol: ). Kad se tome doda i (najcesce) tjeranje u preveliku disipaciju onda nije ni cudo da ima i izvjestaja o spaljenim zvucnicima sa takvim spojem pojacala.

Kako se veliki dio svita (valjda zbog globalizacije :lol: ) povodi za Amerima, onda nima nekog velikog straha za nabavljivost 6C33 u buducnosti.

A sa cijenom koju imaju, tesko je i zamislit bolji izbor.

Hvala Amerima :hail: , da nije bilo tog njihovog pljuvanja cijena babuske bi virovatno bila kakva je nekad bila. Prve koje san uzel su dosle preko Graafa iz Modene i kod njegovog Hr zastupnika su me kostale 140 tisuca tadasnjih talijanskih lira po komadu a kako je to bilo pred vise od 12 godina, komotno se ta cijena moze prevest u danasnjih 150 eura. Je da me je tu zastupnik virovatno dobro ogulil jer sam mu ih moral platit direktno u lirama i nisan dobil nikakav racun tako da ih je virovatno prosvercal preko te porozne granice i dobro naplatil.

Tako da mislin da nima straha za njihovu buducu nabavljivost. I da nas je 10 puta vise kojima je interesantna, tesko da bimo u toku cilog zivota uspili ispraznit ruska skladista.
Krepat ma ne molat
sstrsat

PrethodnaSljedeća

Natrag na Cijevna tehnika

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.