tom_hifi je napisao/la:Pitanje mrežnih trafoa je također riješeno. Motat će ih firma Trafo iz Svete Nedjelje.
Meni je žao, Tome, šta se nisam u startu uključija u ovu temu. Ali nikad nije kasno.
Vidim da si malo drukčijih razmišljanja od mene i da bi želija podosta toga inplementirati u ovaj amp.
Meni je uvik želja da svaki projekt ima malo retro duha, i da sadržava najosnovnije i najpotrebnije.
GM-70 i GK-71, trioda i pentoda, a ista kovačija. Imat ćemo slične ampove, a razlikovat će se po svačemu.
Uvjeren sam da si sa našim lumenom @sstrsatom teoretski projekt doveo do kraja, a ostala je samo tehnički izvedba.
No, vezani smo i ti i ja na famozni izlazni trafo EI-150. Ogledni primjerak za testiranje je kod mene na stolu već tri miseca,
stvarno već tri miseca, a ja se nisam pomaka čekajući generator funkcija sa Ebaya. Ako ne dođe ovaj tjedan, odoh u čipoteku i
kupujem onog za 1000 Kn. Ne želim ni ja više čekati.
Vidim da si napominja toroide, da si već utanačija i dobavljača. Vidim da bižiš od prigušnica. Spominješ 1000 za ovo 1000 za ono.
Kad si krenija u izazov sa GM-70 mora si u startu zaboraviti koliko šta košta, bilo bi lakše!

Ja ću sve transformatore odraditi sa Brankom iz Odeona. I prigušnice, jer one su još i najjeftinije. A šta fali ispravljačici da 71-ci pravi društvo?

Znam da je to brdo željezarije, ali i šta ima veze da monoblokovi budu i koji kil teži? 30 ili 35 kg, svejedno!
U tvom projektu mi se interesantan čini driverski dio. Naručija sam odmah i ja te lampe, a nadam se da će sstrsi zažmiriti glede autorskih prava!

Samo bi ja volija i u prvom stupnju imati DHT pentodu i da bude full DHT PENTHODE SE.
Nadalje, moj amp će biti ćisti monoblokovi, bez volume i imput selektora. To ostaje preampu da odradi.